Exper Style Laptop Ekran Kartı Değişir mi

ugur3991

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba recep bey. Exper style bi laptop var elimde. Markası nerde yazıyor bulamadım. 4300 hd amd 512 mb ekran kartı var. Bunu 1 gb gigabyte ndvia kartı alıp taktırmak istiyorum. Ekran kartı gömülü mü acaba bu laptop türünde yoksa değişebilir mi? Bir de 2 gb ram var. Harici bi tane herhangi bi marka 2 gb ram daha alacam. O da sorunsuz takılır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğur Bey maalesef cihazınızdaki ekran kartı anakarta gömülü. Bellek konusunda ise CPU-Z çalıştırıp SPD ve Memory kısmından ekran görüntüsü koyarsanız yardımcı olabiliriz.

Cok teşekkürler recep bey eğer ekran kartı değişmiyorsa ramde yükseltmeyecem zaten 1 gb boşta bırakacak büyük ihtimal. Ssd alıp onu takacam ssd zaten performansı baya arttırır ekran kartı değişmiyorsa yapacak bir şey yok. Başka değiştirebileceğim bir öneriniz var mı acaba ssd den başka? Bir de bu laptopta şu an 32 bit yüklenmiş ben 64 bit çevirecem home premium w7 daha hızlı çalışmasına etkisi olur mu 64 bitin? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı