Exper Ultranote A4B-220F Bilgisayar

Mert Demir

Hectopat
Makaleler
1
Bizim bir arkadaş:
Exper Ultranote A4B-220F kullaniyor.

Oyunlarda 640x480 de bile kasıyor.(Call of Duty 1) Bu kasmayı engellemek için ne yapması gerek? i3 işlemci alsa işini görür mü sonuçta HD 4000. Arkadaş 1024*768 de low ayarlarda oyun oynuyor. Bir de i3 destekliyor mu anakartı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın, oyunlarda önemli olan işlemci değil, ekran kartı! Bunu bi öğrenemediniz gitti. HD4000 İle arkadaşın oyun oynamayı unutsun. Laptoplarda ekran kartını değiştirmek zor. Bilgisayarın ekran kartı değiştirmeyi desteklese bile, baya maliyetli ve uğraştırıcı olacaktır. Arkadaşım bu bilgisayarı almadan önce düşünecekti.

Bakın, oyunlarda önemli olan işlemci değil, ekran kartı! Bunu bi öğrenemediniz gitti. HD4000 İle arkadaşın oyun oynamayı unutsun. Laptoplarda ekran kartını değiştirmek zor. Bilgisayarın ekran kartı değiştirmeyi desteklese bile, baya maliyetli ve uğraştırıcı olacaktır. Arkadaşım bu bilgisayarı almadan önce düşünecekti.

Katılıyorum ama şunu ekliyeyim bende şu anda hd4000'le GTA IV hafiften kasıyor COD bütün seriyi GHOST hariç daha oynamadım NFS bütün seriyi Battlefield 3 PES14 filan rahat oynadım yani :) ama artık bu saat'den sonra en az 7850 şart artık... :)

Hocam sende başka bir ekran kartı daha vardır HD 4000'ün yanında. Yoksa HD 4000 ile bahsettiğin oyunları açman mümkün değil :)

İsterseniz videoya çekebilirim HD4850 amd Athlon2 x4 ve 8 gb ddr3 1333 MHZ ram ile hepsini oynadım. Tabi GTA IV ve Battlefield 3 düşük ayarlarda NFS Most Wanted ve NFS run orta ayarlarda hafiften bi kasma hissettiriyordu bazı yerlerde... :)

isterseniz videoya çekebilirim HD4850 amd Athlon2 x4 ve 8 gb ddr3 1333 MHZ ram ile hepsini oynadım tabi GTA IV ve Battlefield 3 düşük ayarlarda NFS Most Wanted ve NFS run orta ayarlarda hafiften bi kasma hissettiriyordu bazı yerlerde... :)

Sen Intel HD4000 ile AMD HD serisini karıştırıyorsun :) Bu konuda Intel'in işlemci içinde bulundan HD 4000 grafik bağdaştırıcısından bahsediliyor. Yanlış yere geldin hocam.

Sen Intel HD4000 ile AMD HD serisini karıştırıyorsun :) Bu konuda Intel'in işlemci içinde bulundan HD 4000 grafik bağdaştırıcısından bahsediliyor. Yanlış yere geldin hocam.

Pardon yaaa (rezil olduk) :)) karıştırmam da normalde HD 4000 görünce aklıma benim ekran kartım geldi... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı