EXPER ULTRANOTE A4B-R02 Mavericks Kurulumu

Üzeyir Aydin

Hectopat
Ellerinize sağlık öncelikle elimde "EXPER ULTRANOTE A4B-R02" notebook vardı söylediğiniz gibi tüm kurulumları yaptım yalnız 3 tane sorunum var yardım etmenizi istiyorum.

1. Benim biosumda fazla bir ayar koymamışlar uefi aç kapa diye bir buton var. Mac ve windows'un kurulumunu yaptım kurulum flashı takılıyken ve uefi kapalıyken güzel bir şekilde ikisi arasında da geçiş yapıyor. Fakat uefi açtığımda win7 açılmıyor. Uefi açıkken win7 kurayım dedim maalesef kurulmuyor win8 de kurulmuyor. Şimdi benim aklıma şöyle bir şey geldi oluru nedir? Ve dosyaları nerededir? Önünde hafıza kartı girişi var buraya bir flashın bootu gibi bir şey yapayım arada kaynasın diyorum nasıl olur bilmiyorum.

2. Hata via hd ses kartı var bu cihazda. Bunun driverini nasıl edinirim?

3. Ve en kötü soru wifi çalışmıyor. Rtl8723a neyse bir wifi buldum. 8123 yalnız wifi windowsta çalışıyordu maci açtım dedim driverini yükleyeyim wifi kart yalan oldu artık windowstada çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…