fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.116 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 4 Eylül 2018 #1 Merhaba, laptop bilgisayarıma uyan en son işlemci nedir?
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Eylül 2018 #2 fromhell1 dedi: Merhaba, laptop bilgisayarıma uyan en son işlemci nedir? Genişletmek için tıkla... Leptoplar da işlemci nasıl değişiyor yahu
fromhell1 dedi: Merhaba, laptop bilgisayarıma uyan en son işlemci nedir? Genişletmek için tıkla... Leptoplar da işlemci nasıl değişiyor yahu
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.116 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 4 Eylül 2018 #3 FearlyGhost dedi: Leptoplar da işlemci nasıl değişiyor yahu Genişletmek için tıkla... Uyumluysa değiştiriliyor. Eski laptop bilgisayarımda değiştirmiştim.
FearlyGhost dedi: Leptoplar da işlemci nasıl değişiyor yahu Genişletmek için tıkla... Uyumluysa değiştiriliyor. Eski laptop bilgisayarımda değiştirmiştim.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Eylül 2018 #4 fromhell1 dedi: Uyumluysa değiştiriliyor. Eski laptop bilgisayarımda değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ben hiç denemedim de Anakartım dandik bir şey zaten bende değişmez. (Sanırsam Toshiba'nın kendi ürettiği anakart).
fromhell1 dedi: Uyumluysa değiştiriliyor. Eski laptop bilgisayarımda değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ben hiç denemedim de Anakartım dandik bir şey zaten bende değişmez. (Sanırsam Toshiba'nın kendi ürettiği anakart).
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.039 Çözümler 86 7 Eylül 2018 #5 4200U anakarta lehimli.