L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 30 Eylül 2020 #1 Merhabalar, bugün bilgisayara Windows 10 kuracağım. O yüzden sürücüler yüklenmeyecek Wi-Fi driver adımı bırakıyorum. Çevrimdışı yükleme linki bırakırsanız sevinirim. Realtek RTL8188CE Wireless lan 802.11N combo PCI-e nıc. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2020
Merhabalar, bugün bilgisayara Windows 10 kuracağım. O yüzden sürücüler yüklenmeyecek Wi-Fi driver adımı bırakıyorum. Çevrimdışı yükleme linki bırakırsanız sevinirim. Realtek RTL8188CE Wireless lan 802.11N combo PCI-e nıc.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 30 Eylül 2020 #2 O yüzden yüklenmeyecek demenizi anlamadım. Eğer internete bağlarsanız otomatik yüklenir güncellemeler ile de otomatik yüklenir.
O yüzden yüklenmeyecek demenizi anlamadım. Eğer internete bağlarsanız otomatik yüklenir güncellemeler ile de otomatik yüklenir.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 30 Eylül 2020 #3 Revivmeooi dedi: O yüzden yüklenmeyecek demenizi anlamadım. Eğer internete bağlarsanız otomatik yüklenir güncellemeler ile de otomatik yüklenir. Genişletmek için tıkla... Tamam da ben başka bir bilgisayarıma kurmuştum Windows 10'u ama Wi-Fi seçim ekranında yani ilk ekranda hiçbir Wi-Fi ağı gözükmüyordu.
Revivmeooi dedi: O yüzden yüklenmeyecek demenizi anlamadım. Eğer internete bağlarsanız otomatik yüklenir güncellemeler ile de otomatik yüklenir. Genişletmek için tıkla... Tamam da ben başka bir bilgisayarıma kurmuştum Windows 10'u ama Wi-Fi seçim ekranında yani ilk ekranda hiçbir Wi-Fi ağı gözükmüyordu.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 30 Eylül 2020 #4 Lafonde dedi: Tamam da ben başka bir bilgisayarıma kurmuştum Windows 10'u ama Wi-Fi seçim ekranında yani LK ekranda hiçbir Wi-Fi ağı gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Mümkünse kurulumda Ethernet ile bağlayın. Bazı cihazlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor laptoplarda gözükür muhtemelen.
Lafonde dedi: Tamam da ben başka bir bilgisayarıma kurmuştum Windows 10'u ama Wi-Fi seçim ekranında yani LK ekranda hiçbir Wi-Fi ağı gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Mümkünse kurulumda Ethernet ile bağlayın. Bazı cihazlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor laptoplarda gözükür muhtemelen.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Ekim 2020 #5 Revivmeooi dedi: Mümkünse kurulumda Ethernet ile bağlayın. Bazı cihazlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor laptoplarda gözükür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tertemiz kurulum yaptım.
Revivmeooi dedi: Mümkünse kurulumda Ethernet ile bağlayın. Bazı cihazlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor laptoplarda gözükür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tertemiz kurulum yaptım.