Exper W258hq Laptop Fan Sesi Sorunu

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Exper W258hq marka dizüstü bilgisayarın hızlı ve ses çıkartan fan sesi neyden kaynaklanıyor olabilir ? Daha önce bir arızadan dolayı bilgisayarın bakımını yaptırmıştım. Bilgisayar temizlendi. Eskisi gibi ısınmıyor fakat fan sesi hala devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir ? Bu durum mesela bilgisayarı açtım Chrome'u açtığımda direk başlıyor. Bir diğer sorunum ise LoL oyununu açtığımda ram kısmının aşırı dolması ve oyunda kasması. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düşük RAM kullanımı oluyor ve oyunu açtığımda kasmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı virüs taramasından geçirmeniz lazım, sistemi sömüren bir virüs yük bindiriyor ve fanda bu yüzden hızlı dönüyor olabilir.

Bilgisayarı virüs taramasından geçirmeniz lazım, sistemi sömüren bir virüs yük bindiriyor ve fanda bu yüzden hızlı dönüyor olabilir.
Format işlemini 1 ay önce yapmıştım. Virüs programı ile tarattığımda birşey bulmuyor. Dediğim gibi ısınmıyor fakat fan sesi aşırı geliyor.

Format işlemini 1 ay önce yapmıştım. Virüs programı ile tarattığımda birşey bulmuyor. Dediğim gibi ısınmıyor fakat fan sesi aşırı geliyor.

Technopat'ın sistem kurarken söylediği bir şey aklıma geldi. Fanın fan hızı çıkışı varmış. Onu takmadığın sürece fan sürekli yüksek hızda çalışır. Bir kontrol edin bakalım fanın güç ve hız kontrol çıkışlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…