SnowCagri Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 55 26 Ocak 2019 #1 Exper XC590 Güç Kaynağı ve diğer parçalarının bilgileri'ni nerden bulabilirim? Exper Xcellerator XC590 Ryzen 5 Fiyatı- Vatan Bilgisayar
Exper XC590 Güç Kaynağı ve diğer parçalarının bilgileri'ni nerden bulabilirim? Exper Xcellerator XC590 Ryzen 5 Fiyatı- Vatan Bilgisayar
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Biraz geç cevap olacak ama . Özellikleri zaten yazıyor orada bilgileri ile birlikte bir de benim imzam da var. Ama güç kaynağını bende bilmiyorum
Biraz geç cevap olacak ama . Özellikleri zaten yazıyor orada bilgileri ile birlikte bir de benim imzam da var. Ama güç kaynağını bende bilmiyorum
SorunumVar Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 166 24 Ocak 2021 #3 Berat ULUTAŞ dedi: Biraz geç cevap olacak ama . Özellikleri zaten yazıyor orada bilgileri ile birlikte bir de benim imzam da var. Ama güç kaynağını bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hemde çok geç cevap hocam .
Berat ULUTAŞ dedi: Biraz geç cevap olacak ama . Özellikleri zaten yazıyor orada bilgileri ile birlikte bir de benim imzam da var. Ama güç kaynağını bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hemde çok geç cevap hocam .