Exper Xera alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F İntel Arc A750 16 GB Ram 512 GB M.2 SSD
Merhaba bütçem 15 bin TL falan tüm oyunları oynatabilecek bir bilgisayar arıyordum MediaMarkt'ta bu bilgisayarı gördüm internetten oyun testlerine baktım ve oynadığım oyunlarda gayet iyi performans veriyor. Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz.

Hocam bütçem 15000 sıfır alacağım.
Hocam 15 bine sıfır almaktansa 2. el almanızı öneririm, eğer illa sıfır alınacaksa en azından attığım sisteme bakın. Ha eğer yine de derseniz ki 15 bine sıfır alacağım, ona göre de öneri yapabilirim.

2. el düşünmüyorum ve ekran kartı olarak da AMD tercih etmiyorum aynı zamanda şu anki işlemcim Ryzen 5 5500 çok büyük umutlarla almıştım ancak hayal kırıklığına uğradım.

2. el düşünmüyorum ve ekran kartı olarak da AMD tercih etmiyorum aynı zamanda şu anki işlemcim Ryzen 5 5500 çok büyük umutlarla almıştım ancak hayal kırıklığına uğradım.
Hocam 15 bin bütçeniz varsa ve elinizde de bir sistem varsa bence yenisini almak yerine elinizdekini güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…