Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Alt+Z yapıp video Kaydet'e bastığımda video başlamıyor. Ayrıca anında yeniden oynatma da çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Alt+Z yapıp video Kaydet'e bastığımda video başlamıyor. Ayrıca anında yeniden oynatma da çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.876 Makaleler 3 Çözümler 42 21 Mart 2025 #2 Oguzkaan0 dedi: Alt+Z yapıp video Kaydet'e bastığımda video başlamıyor. Ayrıca anında yeniden oynatma da çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Experience mi kaldı hocam, NVIDIA App neden kullanmıyorsun.
Oguzkaan0 dedi: Alt+Z yapıp video Kaydet'e bastığımda video başlamıyor. Ayrıca anında yeniden oynatma da çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Experience mi kaldı hocam, NVIDIA App neden kullanmıyorsun.
Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 Deiinzz dedi: Experience mi kaldı hocam, NVIDIA App neden kullanmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Adı experience olarak kalmış hocam aklımda. Nvidia App olarak düzeltiyorum.
Deiinzz dedi: Experience mi kaldı hocam, NVIDIA App neden kullanmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Adı experience olarak kalmış hocam aklımda. Nvidia App olarak düzeltiyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.876 Makaleler 3 Çözümler 42 21 Mart 2025 #4 Oguzkaan0 dedi: Adı Experience olarak kalmış hocam aklımda. NVIDIA App olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Sil yükle veya güncelleme denedin mi?
Oguzkaan0 dedi: Adı Experience olarak kalmış hocam aklımda. NVIDIA App olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Sil yükle veya güncelleme denedin mi?
Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #5 Deiinzz dedi: Sil yükle veya güncelleme denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Hatta bazen fps falan da göstermiyor. Ona da ayrı bir başlık açacaktım
Deiinzz dedi: Sil yükle veya güncelleme denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Hatta bazen fps falan da göstermiyor. Ona da ayrı bir başlık açacaktım