hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba, Expert Option kullananlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazabilirler mi? Kullanmak istiyorum fakat kullanan kişilerden bilgi almak istedim. G. Play yorumları bot gibi duruyor...
Merhaba, Expert Option kullananlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazabilirler mi? Kullanmak istiyorum fakat kullanan kişilerden bilgi almak istedim. G. Play yorumları bot gibi duruyor...
heretictheloner Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 1 Eylül 2024 #2 Reddit'te pek güzel yorumlar okumadım.
Grimess Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Liraka gibi uygulamalarla kendisine yorum attırıyor sanırsam. Ayrıca para çekerken sorun yaşandığını duydum.
Liraka gibi uygulamalarla kendisine yorum attırıyor sanırsam. Ayrıca para çekerken sorun yaşandığını duydum.
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 Grimess dedi: Liraka gibi uygulamalarla kendisine yorum attırıyor sanırsam. Ayrıca para çekerken sorun yaşandığını duydum. Genişletmek için tıkla... heretictheloner dedi: Reddit'te pek güzel yorumlar okumadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Grimess dedi: Liraka gibi uygulamalarla kendisine yorum attırıyor sanırsam. Ayrıca para çekerken sorun yaşandığını duydum. Genişletmek için tıkla... heretictheloner dedi: Reddit'te pek güzel yorumlar okumadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler