mehmetBeyfendi Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 28 8 Kasım 2023 #1 Fortnite uzun süredir oynamıyordum eski harita döndüğü için geri yükledim 1 tane maç attım ve öldüğümde başlıktaki sebepten yasaklandığım yazıyordu, bunun sebebini bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot 2023-11-08 211040.png 412,1 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
Fortnite uzun süredir oynamıyordum eski harita döndüğü için geri yükledim 1 tane maç attım ve öldüğümde başlıktaki sebepten yasaklandığım yazıyordu, bunun sebebini bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
brrşibididop Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Fortnite destek ekibine yaz.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 8 Kasım 2023 #3 Takımında hileci vardır belki.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.819 Çözümler 25 8 Kasım 2023 #4 Bilgisiyarınızda Roblox exploit gibi programlar varsa ban yemiş olabilirsiniz
mehmetBeyfendi Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 28 8 Kasım 2023 #5 xquerzy dedi: Bilgisayarınızda Roblox exploit gibi programlar varsa ban yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir?
xquerzy dedi: Bilgisayarınızda Roblox exploit gibi programlar varsa ban yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.819 Çözümler 25 8 Kasım 2023 #6 mehmetBeyfendi dedi: Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir? Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali düşük gibi geliyor ama tam emin değilim mehmetBeyfendi dedi: Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir? Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali düşük gibi geliyor ama tam emin değilim
mehmetBeyfendi dedi: Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir? Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali düşük gibi geliyor ama tam emin değilim mehmetBeyfendi dedi: Spider-Man modlama programı var bu sebep olmuş olabilir midir? Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali düşük gibi geliyor ama tam emin değilim