N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 15 Mayıs 2020 #1 Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum.
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 15 Mayıs 2020 #2 ntrs87 dedi: Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum. Genişletmek için tıkla... Dosya gezgini kapatsan bile kendi kendine açıılır?
ntrs87 dedi: Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum. Genişletmek için tıkla... Dosya gezgini kapatsan bile kendi kendine açıılır?
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #3 Bazen buglanıyor bende W10, mesela YT videoları tam ekran olmuyor, aşağıda başlat kalıyor, explorer.exe yi kapayıp açınca düzeliyor, zararı olduğunu sanmam.
Bazen buglanıyor bende W10, mesela YT videoları tam ekran olmuyor, aşağıda başlat kalıyor, explorer.exe yi kapayıp açınca düzeliyor, zararı olduğunu sanmam.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Mayıs 2020 #4 ntrs87 dedi: Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum. Genişletmek için tıkla... Explorer'in öyle birşey yaptığını pek sanmıyorum ama Explorer.exe yenilemek donma veya buglanmalarda işime yarıyor.
ntrs87 dedi: Evet sorum bu veya kapatırsak bir şey olur mu? Kapatıp açınca disk kullanımı RAM kullanımı vs. azalıyormuş gibi bir şey duydum. Genişletmek için tıkla... Explorer'in öyle birşey yaptığını pek sanmıyorum ama Explorer.exe yenilemek donma veya buglanmalarda işime yarıyor.