anakartınızın modeli nedir?Merhaba arkadaşlar Patriot 6400MHz RAM'lerim var BIOS Update yaptım EXPO açınca the System has posted in safe mod diyor F1'e bas diyor basınca açmıyor bilgisayarı ne yapmam lazım.
Bios update yaptıktan sonra denedim olmadı slotları doğruBIOS güncelleyin, sonra EXPO açın sistem bir kere açıldın, sonra tekrar BIOS'a girip Memory context Restore'yi aktif edin.
Bu esnada RAM'ler doğru slotlara takılı olsun.
Tuf Gaming B650m plusanakartınızın modeli nedir?
Bios update yaptıktan sonra denedim olmadı slotları doğru
Tuf Gaming B650m plus
BIOS Update yaptıktan sonra denedim olmadı slotları doğru.
tamam deneyeceğimAnakart LGA pinlerinde eğilme olabilir, RAM'lerde sorun olabilir, önce tek RAM'i soldan 2. Slotta takılıyken EXPO açıp 2. RAM'i sonra ekleyip deneyin.
TUF GAMING B650M-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye
TUF GAMING B650M-PLUS is equipped with outstanding features, including 6-layer PCB design, DDR5, PCIe 5.0 M.2 support, Realtek 2.5Gb Ethernet, rear USB 3.2 Gen2 Type-C®, front USB 3.2 Gen 1 Type-C®, BIOS FlashBackâ¢, DisplayPort/HDMI, USB4® (Thunderbolt⢠4) header, Addressable Gen 2 headers...www.asus.com
bios flashback ile biosu sıfırdan yazdırın.tamam deneyeceğim
Kanka yaptım update
Tamam öyle deneyeyim birde.bios flashback ile biosu sıfırdan yazdırın.
Update yapmış olmanız her zaman doğru çalışacağı anlamına gelmez.
eğer işlem işe yaramazsa sürüm düşürün yine flashback ile. Asus sanıırım doğrudan sürüm düşürmeye izin vermiyor.Tamam öyle deneyeyim birde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.