Oklahoma Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir?
Çözüm Einstein 19 Ocak 2025 Oklahoma dedi: BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin.
Oklahoma dedi: BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Oklahoma dedi: BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Oklahoma dedi: BIOS'ta EXPO ayarından sonra PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Turuncu LED yanıyor ve sonra kırmızıda yanıp bir daha sönmüyor. Nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin.
KS KS Oklahoma Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 Einstein dedi: Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis sayende oldu. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bir süre bekleyin. Düzelmez ise BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis sayende oldu.