Exporgin güvenilir mi?

Pika2000

Kilopat
Hynix a-die olduğu için "Patriot Viper Venom 32Gb (2X16Gb) Ddr5 7000Mhz Cl32 Gaming Ram (Bellek) (Pvv532G700C32K) - Bellekler (Ram) | Exporgin.com.tr" linkindeki RAM'leri almayı düşünüyordum ama çeşitli yerlere baktığımda sahte kedi maması, saat, Nike ayakkabı, sahte gibi durduğu için iade edilen SSD gibi şeyler gördüm. Ürün gönderim konusunda da son zamanlarda Şikayetvar sitesinde çok fazla benzer şikayetler mevcut.

Hocam konudan biraz alakasız ama DDR5 pek gerekli değil. DDR4 günümüz için fazlasıyla yeterli. 32 GB DDR4 RAM takarsanız her işinizi görürsünüz he modelleme, tasarım falan yapıyorum render alıyorum derseniz 64 GB her türlü iş yapar.

Hocam konudan biraz alakasız ama DDR5 pek gerekli değil. DDR4 günümüz için fazlasıyla yeterli. 32 GB DDR4 RAM takarsanız her işinizi görürsünüz he modelleme, tasarım falan yapıyorum render alıyorum derseniz 64 GB her türlü iş yapar.
Sen mi karar verdin buna? Neden gidipte işlemcisini yenileyemeyeceği ölü soket anakarta ve onun RAM’ine tonla para versin?

Belki bundan 2 sene sonra DDR4 ölecek yeni çıkan teknolojilerle? Her şeyi de bilmeyin yahu.

Sen mi karar verdin buna? Neden gidip de işlemcisini yenileyemeyeceği ölü soket anakarta ve onun RAM'ine tonla para versin?

Belki bundan 2 sene sonra DDR4 ölecek yeni çıkan teknolojilerle? Her şeyi de bilmeyin yahu.

DDR5 anakarta zaten DDR4 RAM takılamıyor ki. Model belirtmedim evet ama sorduğum şey zaten sitenin güvenilir olup olmadığıydı. Veya Hynix A-Die RAM olduğu bilinen bir modelin olduğu güvenilir başka bir site de atılabilirdi ama kendileri konudan aşırı alakasız bir yorum yapmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı