FatihCh Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 172 11 Ağustos 2025 #11 C H O S E N dedi: Aldım geldi güvenilir. 2. kez bir sıpariş verdim,ayakkabı aldım 2 sağ tek geldi. Ne cevap veriyorlar ne bakıyorlar biri 40 41 numara tüketici hakemeyitini arayınca yazıyorlar anca. Değişimi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabının kalitesi nasıl?
C H O S E N dedi: Aldım geldi güvenilir. 2. kez bir sıpariş verdim,ayakkabı aldım 2 sağ tek geldi. Ne cevap veriyorlar ne bakıyorlar biri 40 41 numara tüketici hakemeyitini arayınca yazıyorlar anca. Değişimi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabının kalitesi nasıl?
Tugiben Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #12 Çakma almayın. C H O S E N dedi: Aldım geldi güvenilir. 2. kez bir sipariş verdim, ayakkabı aldım 2 sağ tek geldi. Ne cevap veriyorlar ne bakıyorlar biri 40 41 numara tüketici hakemeyitini arayınca yazıyorlar anca. Değişimi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz.
Çakma almayın. C H O S E N dedi: Aldım geldi güvenilir. 2. kez bir sipariş verdim, ayakkabı aldım 2 sağ tek geldi. Ne cevap veriyorlar ne bakıyorlar biri 40 41 numara tüketici hakemeyitini arayınca yazıyorlar anca. Değişimi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz.
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 751 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #13 Tugiben dedi: Çakma almayın. Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz. Genişletmek için tıkla... Arayarak.
Tugiben dedi: Çakma almayın. Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz. Genişletmek için tıkla... Arayarak.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.287 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 24 Eylül 2025 #14 Tugiben dedi: Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz. Genişletmek için tıkla... Tubis uzerinden basvurabilirsin.
Tugiben dedi: Hocam tuketici haklarina nasıl basvurdunuz. Genişletmek için tıkla... Tubis uzerinden basvurabilirsin.