Furkantaga Decapat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 6 16 Haziran 2021 #1 Birkaç aydır sürekli yeni e-posta ile 7 günlük deneme aldığım Express VPN şu an da ücretsiz deneme kullanılamıyor hatası veriyor. Farklı e-postalar denedim, sildim, tekrar yükledim, yine de düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
Birkaç aydır sürekli yeni e-posta ile 7 günlük deneme aldığım Express VPN şu an da ücretsiz deneme kullanılamıyor hatası veriyor. Farklı e-postalar denedim, sildim, tekrar yükledim, yine de düzelmedi.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #2 Hocam telefonda SuperVpn kullanın. Artı 0 Eksi
Hüseyinyıldız Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Bence en iyi ücretsiz VPN Proton VPN. İstediğiniz kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Furkantaga Decapat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 6 17 Haziran 2021 #4 Ashes dedi: Hocam telefonda supervpn kullanın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol gerek kalmadı yaşayanlar varsa ayarlar>uygulamalar>express VPN verileri temizle yapın tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Hocam telefonda supervpn kullanın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol gerek kalmadı yaşayanlar varsa ayarlar>uygulamalar>express VPN verileri temizle yapın tekrar deneyin.