Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.816 Çözümler 13 Yer Vorkuta 27 Ağustos 2020 #1 Merhabalar. Dosyayı konumundan silmiştim aradan yaklaşık 1 ay geçti. Program kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Merhabalar. Dosyayı konumundan silmiştim aradan yaklaşık 1 ay geçti. Program kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl silebilirim?
Metehan4402 Kilopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #2 Viktor Reznov dedi: Merhabalar. Dosyayı konumundan silmiştim aradan yaklaşık 1 ay geçti. Program kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 650224 Genişletmek için tıkla... Siz programı kaldırmak için gerekli olan programıda programın dosya konumundan kaldırdığınız için programı kaldıramıyorsunuz.
Viktor Reznov dedi: Merhabalar. Dosyayı konumundan silmiştim aradan yaklaşık 1 ay geçti. Program kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 650224 Genişletmek için tıkla... Siz programı kaldırmak için gerekli olan programıda programın dosya konumundan kaldırdığınız için programı kaldıramıyorsunuz.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 27 Ağustos 2020 #3 Revo kaldırma aracını falan deneyin.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.816 Çözümler 13 Yer Vorkuta 27 Ağustos 2020 #4 Uton dedi: Revo kaldırma aracını falan deneyin. Genişletmek için tıkla... Your Unistaller diye bir uygulama ile sorunu çözdüm.
Uton dedi: Revo kaldırma aracını falan deneyin. Genişletmek için tıkla... Your Unistaller diye bir uygulama ile sorunu çözdüm.