A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 8 Nisan 2021 #1 Hangi dosya sistemi SSD'de daha performanslı ve güvenli çalışır?
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #2 Btrfs internete yazarak da 2sn içinde bulabilirsiniz ama zordur tabii. https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-50-filesystems&num=2 Artı -4 Eksi
Btrfs internete yazarak da 2sn içinde bulabilirsiniz ama zordur tabii. https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-50-filesystems&num=2
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 ArchBtw dedi: Hangi dosya sistemi SSD'de daha performanslı ve güvenli çalışır? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa EXT4 en iyisi. Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: Hangi dosya sistemi SSD'de daha performanslı ve güvenli çalışır? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa EXT4 en iyisi.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Nisan 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Nisan 2021 #5 ArchBtw dedi: Hangi dosya sistemi SSD'de daha performanslı ve güvenli çalışır? Genişletmek için tıkla... Performans ve güvenlik olarak aman aman fark olacağını sanmam. Xfs hariç, onu hiç bilmediğimden onun hakkında konuşamam. Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: Hangi dosya sistemi SSD'de daha performanslı ve güvenli çalışır? Genişletmek için tıkla... Performans ve güvenlik olarak aman aman fark olacağını sanmam. Xfs hariç, onu hiç bilmediğimden onun hakkında konuşamam.
efectn Picopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 EXT4 ve F2FS Artı 0 Eksi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 9 Nisan 2021 #7 433815 dedi: Performans ve güvenlik olarak aman aman fark olacağını sanmam. Xfs hariç, onu hiç bilmediğimden onun hakkında konuşamam. Genişletmek için tıkla... XFS benchmarklarda verdiği sonucu gerçek hayatta vermiyor, hiç tavsiye etmiyorum. Artı 1 Eksi
433815 dedi: Performans ve güvenlik olarak aman aman fark olacağını sanmam. Xfs hariç, onu hiç bilmediğimden onun hakkında konuşamam. Genişletmek için tıkla... XFS benchmarklarda verdiği sonucu gerçek hayatta vermiyor, hiç tavsiye etmiyorum.
KS KS A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #8 gen2 dedi: Xfs benchmarklarda verdiği sonucu gerçek hayatta vermiyor, hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben en son Arch Linux'u xfs olarak kurmuştum ve hiç memnun değildim. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Xfs benchmarklarda verdiği sonucu gerçek hayatta vermiyor, hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben en son Arch Linux'u xfs olarak kurmuştum ve hiç memnun değildim.
Kule tipi fan Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Sistem Özellikleri ASRock Z590M Phantom Gaming 4 - Kingston Fury Beast 8GB * 2 - Intel I5-11400F - Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC - GeIL 512GB Zenith P3L NVMe M2 SSD - PowerBoost VK-P3302B 500W Kasa+PSU Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #9 ArchBtw dedi: Ben en son Arch Linux'u xfs olarak kurmuştum ve hiç memnun değildim. Genişletmek için tıkla... Xfs olarak Pardus kuruyorum acaba yavaş mı dediğiniz kadar? Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: Ben en son Arch Linux'u xfs olarak kurmuştum ve hiç memnun değildim. Genişletmek için tıkla... Xfs olarak Pardus kuruyorum acaba yavaş mı dediğiniz kadar?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Nisan 2021 #10 Kule tipi fan dedi: Xfs olarak Pardus kuruyorum acaba yavaş mı dediğiniz kadar? Genişletmek için tıkla... Ext4 varken hiç gerek yok. Artı 0 Eksi
Kule tipi fan dedi: Xfs olarak Pardus kuruyorum acaba yavaş mı dediğiniz kadar? Genişletmek için tıkla... Ext4 varken hiç gerek yok.