hix7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 273 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #1 Başlıkta da yazdığı gibi "Extreme Injector" güvenilir midir? Link vermek yasak mı bilmiyorum.
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 İnjector kendi haliyle güvenli fakat injectorun blackbone isimli driverına pek güvenemedim ben
hix7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 273 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #3 talhaaep dedi: İnjector kendi haliyle güvenli fakat injectorun blackbone isimli driverına pek güvenemedim ben Genişletmek için tıkla... Güvenilir injector biliyor musun?
talhaaep dedi: İnjector kendi haliyle güvenli fakat injectorun blackbone isimli driverına pek güvenemedim ben Genişletmek için tıkla... Güvenilir injector biliyor musun?
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 hix7 dedi: Güvenilir injector biliyor musun? Genişletmek için tıkla... cheat engine üzerinden dll'inizi inject edebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et *edit sorumluluk kabul etmiyorum galiba oyuna inject edeceksiniz (güçlü bir anticheate sahip oyunda cheatengine'i bile açamazsınız)
hix7 dedi: Güvenilir injector biliyor musun? Genişletmek için tıkla... cheat engine üzerinden dll'inizi inject edebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et *edit sorumluluk kabul etmiyorum galiba oyuna inject edeceksiniz (güçlü bir anticheate sahip oyunda cheatengine'i bile açamazsınız)
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 14 Ağustos 2023 #5 talhaaep dedi: cheat engine üzerinden dll'inizi inject edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle genellikle banlıyor oyun. Cheat Engine sadece tek kişilik oyunlarda kullanılır.
talhaaep dedi: cheat engine üzerinden dll'inizi inject edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle genellikle banlıyor oyun. Cheat Engine sadece tek kişilik oyunlarda kullanılır.
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 Batuhandn dedi: Öyle genellikle banlıyor oyun. Cheat Engine sadece tek kişilik oyunlarda kullanılır. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine'i ud(undetect) yapabilir fakat çok uğraştırır.
Batuhandn dedi: Öyle genellikle banlıyor oyun. Cheat Engine sadece tek kişilik oyunlarda kullanılır. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine'i ud(undetect) yapabilir fakat çok uğraştırır.