İsimyoktur Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Oyunun dosyalarını doğru düzgün şekilde kurdum ama bu hatayı aldım, ne yapsam ne etsem beceremedim (oyunu 10 kere kaldırıp indirmek gibi). Technopat'ın YouTube kanalında çözüm buldum ama pek anlamadım. logfile dosyası burada Son düzenleme: 15 Nisan 2023
Oyunun dosyalarını doğru düzgün şekilde kurdum ama bu hatayı aldım, ne yapsam ne etsem beceremedim (oyunu 10 kere kaldırıp indirmek gibi). Technopat'ın YouTube kanalında çözüm buldum ama pek anlamadım. logfile dosyası burada
Çözüm Y Y yika38 15 Nisan 2023 Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 15 Nisan 2023 #2 Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın. Artı 0 Eksi Çözüm
Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
KS KS İsimyoktur Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 yika38 dedi: Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başardım en sonunda. Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Emin değilim ama aşağıdaki dosyayı silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Ardından şu yazılımı yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başardım en sonunda.