Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Almayı düşündüğüm ürün: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Almayı düşündüğüm ürün: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Sıradan_Biri dedi: Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Almayı düşündüğüm ürün: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... İlk kez gördüm ama diğer satıcıyla arasında 2000TL fiyat farkı var. SngrBob dedi: İlk kez gördüm ama diğer satıcıyla arasında 2000TL fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda da kimse o satıcıdan almamış. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Merhaba sorum yukarıdaki gibi. Almayı düşündüğüm ürün: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... İlk kez gördüm ama diğer satıcıyla arasında 2000TL fiyat farkı var. SngrBob dedi: İlk kez gördüm ama diğer satıcıyla arasında 2000TL fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda da kimse o satıcıdan almamış.