Merhaba herkese. 1 yıl önce deri kumaşlı bir koltuk almıştım düşük bütçeyle ve derisi ve süngeri gittiği için yeni koltuk almaya karar verdim ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bütçe 9.5k
Exvega 2024 yerine 2025 çok daha mantıklı. Hawk alacaksanız bütçe çıkıp future almanızı öneririm.Merhaba herkese. 1 yıl önce deri kumaşlı bir koltuk almıştım düşük bütçeyle ve derisi ve süngeri gittiği için yeni koltuk almaya karar verdim ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bütçe 9.5k
2024 kumaş kalitesi, yapı kalitesi falan hep berbat 2025 düzeltildi bu durumlar.Hocam ikisinin arasındaki fark nedir peki?
Eğer bütçe çıkmıyorsa 2024 almayın. Buna bakabilirsiniz.Hocam güzel diyorsunuzda 1500TL fark var.
ziogaming.com
Evet 2025. Siz çıkamam dediniz buna.EXVEGA Andromeda Premium Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah 2025 modeli bu hocam değil mi?
Evet 2025. siz çıkamam dediniz buna.
Alın hocam o zaman.Hocam bir anda düştü fiyat garip bir şekilde sanırım çıkabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.