Exvega Andromeda 10,545.00TL!

Bu nasıl rakam dayı, 10 milyon sandım kalpten gidiyordum.

Exvega kaliteli bildiğim kadarıyla. Hawk rezaletinden kurtulursam Exvega almayı düşünüceğim. 10.5K verebiliyorsanız bir tık çıkıp şu konsept tasarımlılardan almanızı önerebilirim. Hem güzel olur, satacağınız zamanda daha hızlı satabilirsiniz.

Daha 2 gün önce baktığımda 9500 lira civarlarındaydı zam yapmışlar.

Trendyol fiyatı 15 bin bandında.

Bu nasıl rakam dayı, 10 milyon sandım kalpten gidiyordum.

Exvega kaliteli bildiğim kadarıyla. Hawk rezaletinden kurtulursam Exvega almayı düşünüceğim. 10.5k verebiliyorsanız bir tık çıkıp şu konsept tasarımlılardan almanızı önerebilirim. Hem güzel olur, satacağınız zamanda daha hızlı satabilirsiniz.

Şu anki koltuğumu çok uzun zamandır kullanıyorum ve satılacak durumda değil. Odamın konsepti de gri tonlarında olduğu için bu model dikkatimi çekti.

Exvega Andromeda 2024 Premium KumaÅ Masajlı Profesyonel Oyuncu KoltuÄu Gri. site kupon veriyor sanırım 500 TL'lik bana özel değilse buradan almak daha mantıklı bence.
kupon kodu bende de gözüküyor fakat 500 tl için ürünü kendi sitesinden almayı tercih ediyorum.

LOTR ve AOT bayağı iyiymiş mesela. LOTR tercih edebilirdim ben. Fan kitlesi bir hayli fazla.

Tasarım olarak güzeller gerçekten fakat ilgisi alakası olana öyle şeylere pek ilgim yok.

Trendyol fiyatı 15 bin bandında.

Şu anki koltuğumu çok uzun zamandır kullanıyorum ve satılacak durumda değil. Odamın konsepti de gri tonlarında olduğu için bu model dikkatimi çekti.

Kupon kodu bende de gözüküyor fakat 500 TL için ürünü kendi sitesinden almayı tercih ediyorum.

Tasarım olarak güzeller gerçekten fakat ilgisi alakası olana öyle şeylere pek ilgim yok.

Satıcı yine Exvega sonuçta çok bir şey fark etmez ama kendi tercihiniz. Akakçe verileri daha doğru olur ki Google'dan aratınca aşağıdaki gibi direkt çıkıyor. Çark olayı da var sanırım daha fazla kupon veriyor Koçtaş kuponu saymasak bile 1000 lira fark var bakmak isteyenler olursa diye yazıyorum. Tabii özelleştirme rahatlığı yok.

1768810819514.png

Satıcı yine Exvega sonuçta çok bir şey fark etmez ama kendi tercihiniz. Akakçe verileri daha doğru olur ki Google'dan aratınca aşağıdaki gibi direkt çıkıyor. Çark olayı da var sanırım daha fazla kupon veriyor Koçtaş kuponu saymasak bile 1000 lira fark var bakmak isteyenler olursa diye yazıyorum. Tabii özelleştirme rahatlığı yok.

Eki Görüntüle 2642870

Başlıkta fiyatı yanlış yazmışım, benim hatam. Kendi sitesinde de 9.500 TL ayrıca mouse pad hediyesi de mevcut.

Başlıkta fiyatı yanlış yazmışım, benim hatam. Kendi sitesinde de 9.500 TL ayrıca mouse pad hediyesi de mevcut.

Şu an bir daha baktım ve sitede fiyatı 1000 TL artmış indirim oranında %6'lık bir düşüş mevcut. Koçtaş daha mantıklı bu durumda.

Bu model için bu fiyat bandında alınabilecek en iyi koldu diyebilir miyiz? Yoksa bütçeyi 1-2 bin tl zorlayıp Zio marka mı almak gerekir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı