M Mustafa_15 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 https://www.hepsiburada.com/exvega-...oyuncu-koltugu-p-HBCV00005Q74LB?magaza=EXVEGA arkadaşlad Trendyol'da falan 10500 TL bu alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/exvega-...oyuncu-koltugu-p-HBCV00005Q74LB?magaza=EXVEGA arkadaşlad Trendyol'da falan 10500 TL bu alınır mı?
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 14 Ekim 2024 #2 Aynısını 1-2 aydır kullanıyorum parasını hak ediyor, bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar alınır
M Mustafa_15 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 PreVR dedi: Aynısını 1-2 aydır kullanıyorum parasını hak ediyor, bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar alınır Genişletmek için tıkla... Sen kaç paraya aldın dostum bide masaj iyi mi yapıyor
PreVR dedi: Aynısını 1-2 aydır kullanıyorum parasını hak ediyor, bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar alınır Genişletmek için tıkla... Sen kaç paraya aldın dostum bide masaj iyi mi yapıyor
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 14 Ekim 2024 #4 Mustafa_15 dedi: Sen kaç paraya aldın dostum bir de masaj iyi mi yapıyor Genişletmek için tıkla... 8000'e almıştım, masaj AVM'lerdeki gibi değil, titreşim veriyor. Çok bir şey beklemezseniz gayet iyi uzun süre oturuyorsanız arada açınca iyi gelir.
Mustafa_15 dedi: Sen kaç paraya aldın dostum bir de masaj iyi mi yapıyor Genişletmek için tıkla... 8000'e almıştım, masaj AVM'lerdeki gibi değil, titreşim veriyor. Çok bir şey beklemezseniz gayet iyi uzun süre oturuyorsanız arada açınca iyi gelir.
M Mustafa_15 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #5 PreVR dedi: 8000'e almıştım, masaj AVM'lerdeki gibi değil, titreşim veriyor. Çok bir şey beklemezseniz gayet iyi uzun süre oturuyorsanız arada açınca iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Bel ağrısı falan yapmiyor demi çok aşırı derecede kötü yorumlar var bilemedim ne yapsam herkes illaki bir şeyden kötülüyo napsam bilemedim
PreVR dedi: 8000'e almıştım, masaj AVM'lerdeki gibi değil, titreşim veriyor. Çok bir şey beklemezseniz gayet iyi uzun süre oturuyorsanız arada açınca iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Bel ağrısı falan yapmiyor demi çok aşırı derecede kötü yorumlar var bilemedim ne yapsam herkes illaki bir şeyden kötülüyo napsam bilemedim
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 14 Ekim 2024 #6 Mustafa_15 dedi: Bel ağrısı falan yapmiyor değil mi çok aşırı derecede kötü yorumlar var bilemedim ne yapsam herkes illaki bir şeyden kötülüyor ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Kötü hiçbir şey yaşamadım bel ağrısı yapmıyor kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz bel desteğini geriye doğru nasıl duracağını. İlgilenmiyor dedikleri eskidendi bayağı ilgilendiler müşteri desteği falan filan olsun.
Mustafa_15 dedi: Bel ağrısı falan yapmiyor değil mi çok aşırı derecede kötü yorumlar var bilemedim ne yapsam herkes illaki bir şeyden kötülüyor ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Kötü hiçbir şey yaşamadım bel ağrısı yapmıyor kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz bel desteğini geriye doğru nasıl duracağını. İlgilenmiyor dedikleri eskidendi bayağı ilgilendiler müşteri desteği falan filan olsun.