H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #11 erengkc dedi: Hawk'lar sert sanki. İyi hoş diyonda 9kya bile çıkarken içim acıdı 13 k zor Exvega kullancıları varsa 5 6 saat sonra ağrıtıyor mu? Genişletmek için tıkla... Exvega'nın ofıs koltugu var dediğim gibi kullanıyorum daha agrıttıgını görmedim. H2onyaa dedi: Exvega'nın ofıs koltugu var dediğim gibi kullanıyorum daha agrıttıgını görmedim. Genişletmek için tıkla... Ankaradaysanız etlik tarafında subesı var deneyip alabilirsiniz.
erengkc dedi: Hawk'lar sert sanki. İyi hoş diyonda 9kya bile çıkarken içim acıdı 13 k zor Exvega kullancıları varsa 5 6 saat sonra ağrıtıyor mu? Genişletmek için tıkla... Exvega'nın ofıs koltugu var dediğim gibi kullanıyorum daha agrıttıgını görmedim. H2onyaa dedi: Exvega'nın ofıs koltugu var dediğim gibi kullanıyorum daha agrıttıgını görmedim. Genişletmek için tıkla... Ankaradaysanız etlik tarafında subesı var deneyip alabilirsiniz.
erengkc Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #12 İzmirdeyimde dediğim gibi uzun zaman kullanımda ağrıtmıyorsa ki sanmıyorum sıkıntı yok.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #13 erengkc dedi: İzmirdeyimde dediğim gibi uzun zaman kullanımda ağrıtmıyorsa ki sanmıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bence almadan önce bir dene derim.
erengkc dedi: İzmirdeyimde dediğim gibi uzun zaman kullanımda ağrıtmıyorsa ki sanmıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bence almadan önce bir dene derim.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 5 Mart 2025 #14 Ben uzun zamandır andromeda kullanıyorum herhangi bir ağrı yok, hafta sonu 8-9 saat oturuyorum bazen.
Ben uzun zamandır andromeda kullanıyorum herhangi bir ağrı yok, hafta sonu 8-9 saat oturuyorum bazen.