Exvega Andromeda koltuk alınır mı?

İnsanlar neden bu kadar sallıyor bu markaya bi sebebi var m veya bi dezanvantajı olduğu için mi acaba?.

Bir de alırsam visco sünger ekleyeyim mi?

Son düzenleme:
Hocam ben viscolu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Kargo eline kaç günde ulaştı eksik veya kırık parça olunca yardım ediyorlar mı internette yorumları okuyunca almaya korkuyorum hala.

Kargo eline kaç günde ulaştı eksik veya kırık parça olunca yardım ediyorlar mı internette yorumları okuyunca almaya korkuyorum hala.

Hocam tam hatırlamıyorum ama hemen gönderiyorlar, ben epeydir kullanıyorum sanırım 2-3 günde elime gelmişti. müşteri hizmetleri bakımından en iyi firma exvega, bunu söyleyebilirim.

Bu koltuğa bakıp daha sonra ikea'ya gidip koltukları denedim ve Markus model koltuğa bayıldım. İncelemeni öneririm.
Nesini sevdiniz en çok? Ben de markus düşünüyorum da kararsızım, seduna thunder pro ile ikea markus arasında kaldım?

Zio'ya bak. Ya da markus al. Bende düşünüyordum Andromeda'yı uzun vadede sorun çıkartabilecek bir koltuk.

Nesini sevdiniz en çok? Ben de markus düşünüyorum da kararsızım, seduna thunder pro ile ikea markus arasında kaldım?
Denediğim tüm koltuklarda hep bir eksik var. Zaten herkese uyumlu koltuk imkansız. Markus için omuzlar, bel, ve kafanın çok dengeli bir şekilde yaslandığını gördüm. Koltuk özellikle dik oturmaya zorluyor seni gibi bir his var. Çünkü dik oturunca koltuk inanılmaz derecede rahat. O nedenle farkında olmadan koltukta ergonomik oturmaya alışıyorsun. Gündüz ofiste oturduğum koltuğa bakınca evdeki Markus'un kıymeti daha çok anlaşılıyor. Tekerlekleri harika. Halıya çok rahat inip çıkıyor. Tek eksiği kolçaklar. Kolçaklar kötü değil ama çok fazla kol teması sağlıyor uzunluğu gereği. Sanki daha az temas olmalı. Fiyat olarakta çok güzel bir sınırda.

Andromeda aldınız mı? Memnun musunuz?

Hocam ben geçen konusunu açmıştım kimse cevap vermedi kendi uğraşlarımla o kadar çok konu gezdim ki çok kararsızdım en son istedim 24 saat içinde kargoya verildi. Diğer gün de elime ulaştı Manisa da oturuyorum. Koltuk bağdaş kurarak oturanlar için dar gelir. Benim boyum 175 kilom 75 bana göre gayet rahat Visco sünger eklerseniz daha rahat olur ben eklemedim. Herhangi bir kırık parça vs. gelmedi. Hiçbir eksiği yok şu anda. Gıcırdama falan da olmuyor. Geldiği günden beri günlük 16 saat gibi bir süre kullanıyorum. Şu ana kadar tek eksisi boyun yastığı kafama geliyor o da benim boyumdan kaynaklı ve biraz da öne doğru oturuyorum. Kurulumu tek kişi biraz zorlayabilir ağır çünkü. Alacaksanız tavsiye ederim gayet rahat ve kalitesini hissettiriyor. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…