Exvega Andromeda koltuk alınır mı?

Bütçe
10000

MysLL

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bir ofis koltuğum vardı ancak kendisinin bozulması sonucu bir bilgisayar koltuğu aramaya başladım ve EXVEGA Andromeda koltuğa rastladım. Fiyatı ve sitesindeki taksit seçeneği ile ilgimi çekti ancak hakkında iyi yorumlar kadar kötü yorumlar da olunca kafam karıştı. Kilolu birisiyim, bu yüzden Hawk Fab serisi vs. alamıyorum, kilodan dolayı. Ayrıca bütçem de 10.000TL civarında.

Ürün: EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Gri

Son düzenleme:

Bu konuya bakabilirsiniz hocam.

Hocam bu konuya bakmıştım fakat başka konularda da çok gömüldüğü için arada kaldım.

Benim bilidğim kadarıyla kolçaklarda sorun olabiliyor, masajı kötü, zamanlada gıcırdama olabiliyor. Gerçi gıcırdama çoğu koltuk modelinde olan bir sorun WD-40 çözüyor.

Benim bilidğim kadarıyla kolçaklarda sorun olabiliyor, masajı kötü, zamanlada gıcırdama olabiliyor. Gerçi gıcırdama çoğu koltuk modelinde olan bir sorun WD-40 çözüyor.
Ne tarz bir sorun olabiliyor acaba? Okuduysam bile unutmuşum.

Ne tarz bir sorun olabiliyor acaba? Okuduysam bile unutmuşum.

Kullanıma bağlı da olabiliyor hocam çoğu koltuk gibi kolları plastik olduğu için kırılabiliyor, tuş içine kaçabiliyor, kırık gelebiliyor. Düzgün kullanırsanız bir şey olacağını sanmam. Bu koltuğun asıl özelliği kumaşı bence. Masajını çoğu kişi beğenmiyor.

Masajını çok kullanacağımı zannetmiyorum, sadece internette garanti ve iade süreci hakkındaki yorumları okudum ve çoğunlukla olumsuz yorum gördüm. O yüzden biraz soğumadım değil, Visco sünger ile almak isteyince hawk future ile aynı fiyata geliyor. Hawk future ve bu koltuğu deneyip ikisinden birisini alırım muhtemelen. Tabi daha farklı önerilere de açığım.

Mağazaya gidip deneme şansınız var mı hocam? Zio'nun koltukları da çok güzel.

Mağazaya gidip deneme şansınız var mı hocam? Zio'nun koltukları da çok güzel.

Hocam Ankara'dayım, Exvega ve xDrive markalarının mağazaları varmış. Onlara bir gidip bakacağım yarın. Adore tarzı bir yerde var ise ona da bakmak isterim, bir bilginiz var mı? Ayrıca kumaş koltuk arıyorum, belirtmeyi unutmuşum, Zio'nun kumaş koltuğu var mı?

Var hocam kullanıyorum ben çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…