Hangi koltuğu alırsın tavsiye veremem ama kullanıcı yorumumu paylaşabilirim, aynı koltuğa sahibim premium kumaş. Kollarınızı koyduğunuz yerler 3d 4d 5d artık ne diyorlarsa evet dönüyor ancak sabit değiller yani üstüne kolunuzu koyduğunuzda gevşek bir şekilde oynuyor, sallanıyorlar. Sallanmaması için kolçakları en ufak boyda kullanmanız gerekiyor, normal bir insanın kullanamayacağı, belki cüce sendromu olanlar için ideal olabilir. Firmayı aradığımda normal dedi, dedim normal olamaz falan. Video çektim attım. Dediler ürünün özelliği o. Kolçaklar sallanıyor kısaca tangır tungur, inceleme videolarında da var bu durum keşke önceden izleseydim.
Haricinde alalı neredeyse 1 yıl olmadı yağlamalarını vesaire yapıyorum ama koltuk gıcırdamaya başladı, bildiğin geceleri otururken ses yapmayım diye hareket etmemeye başladım artık. Ürünü biraz gömmüş gibi oldum ama bunlar yaşadığım deneyimlerdi. 145 kiloya kadar taşıyor yazıyor ben o kadar bile yokum ama ona rağmen gıcırdıyor işte, yırtılıp dökülene kadar el mahkum kullanıcaz iade almayacaklarını biliyorum çünkü.