Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
10000

animloss

Kilopat
Makaleler
2
İncelemeler hep eski tarihli olduğu için hem deneyim hem de F/P açısından yine sormak istedim.

Düşündüğüm ürün bu: https://www.hepsiburada.com/exvega-...oyuncu-koltugu-p-HBCV00005Q74LB?magaza=EXVEGA

Sepette indirimi artıyor ama zaten 14 binlik bir koltuk olduğunu düşünmüyorum. Bendeki kupon ile birlikte 8092 TL gibi bir fiyata geliyor.

Hepsiburada'dan almamın sebebi hem premium olmam hem de taksit avantajlarından yararlanabilmek. Yine de önerdiğiniz başka bir platformdan koltuk linkleri de alabilirim. Sizce alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Direkt bu koltuk üzerinden yorum yapmayacağım fakat ben de zamanında koltuk alırken 3 model arasında gidip gelmiştim:

Hawk Gaming Chair Fab v4
xDrive Toryum
Exvega Andromeda

xDrive Toryum'u bir mağazada denemiştim ve rahat bulmamıştım o yüzden onu eleyip Hawk ve Exvega arasında gidip gelmiştim en son olarak da tercihimi Hawk'tan yana kullandım.

Sonuç olarak Hawk koltuktan hiç memnun değilim. Genel olarak bu koltuğu tercih ettiğimden dolayı pişmanım. Exvega'yı daha önce denemedim fakat Hawk koltuktan daha kötü olacağını düşünmüyorum.

Hangi koltuğu alırsın tavsiye veremem ama kullanıcı yorumumu paylaşabilirim, aynı koltuğa sahibim premium kumaş. Kollarınızı koyduğunuz yerler 3d 4d 5d artık ne diyorlarsa evet dönüyor ancak sabit değiller yani üstüne kolunuzu koyduğunuzda gevşek bir şekilde oynuyor, sallanıyorlar. Sallanmaması için kolçakları en ufak boyda kullanmanız gerekiyor, normal bir insanın kullanamayacağı, belki cüce sendromu olanlar için ideal olabilir. Firmayı aradığımda normal dedi, dedim normal olamaz falan. Video çektim attım. Dediler ürünün özelliği o. Kolçaklar sallanıyor kısaca tangır tungur, inceleme videolarında da var bu durum keşke önceden izleseydim.

Haricinde alalı neredeyse 1 yıl olmadı yağlamalarını vesaire yapıyorum ama koltuk gıcırdamaya başladı, bildiğin geceleri otururken ses yapmayım diye hareket etmemeye başladım artık. Ürünü biraz gömmüş gibi oldum ama bunlar yaşadığım deneyimlerdi. 145 kiloya kadar taşıyor yazıyor ben o kadar bile yokum ama ona rağmen gıcırdıyor işte, yırtılıp dökülene kadar el mahkum kullanıcaz iade almayacaklarını biliyorum çünkü.

İnceleme videolarının yorumlarında da aldığına pişman olan çok var.

Genel olarak söylüyorum, önerebileceğiniz oyuncu koltukları var mı?

Exvega Andromeda 2025 modelini satın aldım, sanırım 2. haftanın sonlarındayız. Deneyimlerimden size bahsetmek istedim.

Kurulum
Exvega Andromeda 2025 modelini kurmak bana çok zor geldi, üst koltuk ve oturak kısmını birleştirmek tek başına yarım saatimi aldı çünkü parçalar tam olarak birbirine oturmuyor gibiydi sanki. Sırt kısmının sol ve sağ kısımlarını monte ederken ters yönden bana doğru birinin sırt kısmını iteklemesi gerekti aşırı zorlandık. Koltuğu belki sağlıksız monte ettim ama görünürde gayet iyi görünüyor. Sırt kısmı dışında kurulum gayet basit ve açıklayıcı.

Yastıklar ve Masaj
Yastıkları gayet rahat buldum, bel yastığına merakımdan masaj özelliği koymuştum. Hiçbir işe yaramıyor, sadece titreşim belki kan akışına iyi gelir ama anlatacağım şeyi okuduktan sonra umursar mısınız bilemem.
Öncelikle bu yazıyı yazmadan 30 dakika önce, titreşim yapan cihazı söktüm çünkü ciddi bel ağrılarım olmaya başladı.(titreşim özelliğini kullanmıyordum.)
Cihazı söktükten sonra belim çok rahatladı, çünkü vibrasyon yapan cihaz yuvarlak bir top gibi ve eğer geriye sağlam yaslanırsanız fark etmeseniz de kemiğinize baskı yapıyor, ciddi ağrılara sebep olabiliyor ve sağlığınıza kötü etki yaratabilir.

Kalite ve Ergonomi
Koltuğun/sandalyenin yapısı, kumaşı ve iskeleti çok kaliteli ve güzel tasarlanmış. Uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz, mekanizmaları sökmeden yağlayabilir ve bakım yapabilirsiniz.
Tamamen çelik yapıda olan(benim koltuğum, diğerlerini bilmiyorum.)Bu koltuğun tek kötü yanı ağır olması ki çelik kardeşim daha ne istiyorsun derler adama.(kendi kendime laf sokuyorum deli değilim.)
Yatarken çok iyi taşıyabilir, düşmeye çalışmazsanız asla düşmezsiniz. Koltuğun sallanma özelliği mevcut, otururken kendinizi ileri geri sallayan biriyseniz veya koltukta hareket ediyorsanız sizi rahatsız etmeyecektir ve daha rahat oturmanıza katkı sağlayacaktır. Koltuğun süngerleri bana çok rahat geldi, oturma kısmı biraz sert kimine göre rahatsız kimine göre rahat gelir. Sert dediğime bakmayın, içine gömülmüyorsunuz yani bundan bahsediyorum.

Parasına değer mi derseniz, yani... Masaj özelliği gibi özellikleri seçmezseniz evet değer, çünkü para tuzağı.

Kargo
Aras Kargo ile 2 günde geldi, sağlamdı.

Bir çok markayı test etme fırsatım oldu ve uzun süredir Exvega Andromeda kullanıyorum, gayet mutluyum.
Bence mobilya işi çok göreceli, ben hawk,xdrive gibi markalarıda deneyimlediğim için Exvega beni mutlu etti.
Ürünün genel iskelet yapısı, ergonomisi halen ilk gün gibi, süngerde çökme vs bir şey yok. üründe gerçekten ciddi malzeme kullanılmış, yani 3 senedir kullanıyorum, bi 2-3 sene daha kullanıp her türlü 2. elde iyi fiyata satıp yenilerim diye düşünüyorum.

Masaj özelliği bildiğim kadarıyla promosyon gibi veriliyor, ben kullanmıyorum açıkcası, masaj için beklentiniz yüksek olmamalı. Ama koltuk olarak Tr standartlarında çok iyi diyebilirim.

Masaj özelliği kullanmayın, titreşim topunu sökün çöpe atın daha iyi. Bel sağlığını mahveder.

Masaj özelliği kullanmayın, titreşim topunu sökün çöpe atın daha iyi. Bel sağlığını mahveder.
Hocam ortayı bulalım
Hiç bir masaj orta uzun sürede sağlıklı değildir, bunu ara ara 5-10 dakika kullanacağız, kapatacağız, böyle tatlı oluyor, daha uzunu olmaz.

Hocam ortayı bulalım
Hiç bir masaj orta uzun sürede sağlıklı değildir, bunu ara ara 5-10 dakika kullanacağız, kapatacağız, böyle tatlı oluyor, daha uzunu olmaz.
Hocam ben masaj özelliğini kullanmıyorum. Mesajımı okusanız üstteki anlardınız, o top bel kemiğine değiyor normal yaslanınca. İncelememi okuyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…