Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alırken Visco sünger eklenmeli mi?

FBDeViL

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, ben Andromeda kullanıcısıyım, bir önceki versiyonu var. Öncelikle şunu söylemeliyim ki 2024 serileri çok daha başarılı.
Benim ürünümde visco sünger yok fakat arkadaşım satın alırken ekletmişti, ekstra yumuşaklık katıyor, bence visco sünger 60-70-80 kilolar için daha ideal. Ekletmenize gerek yok diye düşünüyorum.

Hocam merhaba, ben Andromeda kullanıcısıyım, bir önceki versiyonu var. Öncelikle şunu söylemeliyim ki 2024 serileri çok daha başarılı.
Benim ürünümde visco sünger yok fakat arkadaşım satın alırken ekletmişti, ekstra yumuşaklık katıyor, bence visco sünger 60-70-80 kilolar için daha ideal. Ekletmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Kilom fazla, bu kilomda sorun yaşarım diye düşündüm.

O yüzden tereddütte kaldım birde bu modele ne dersiniz ?

Kilom fazla, bu kilomda sorun yaşarım diye düşündüm.

O yüzden tereddütte kaldım birde bu modele ne dersiniz ?

yok hocam bu markayı exvegayla kıyaslayamayız, exvega daha iyi.

İyi koltuk bakıyorsanız ithal dxracer, razer gibi ürünler olabilir, yurtiçinde exvega öneririm.

Hocam merhaba, ben andromeda kullanıcısıyım, bir önceki versiyonu var. Öncelikle şunu söylemeliyim ki 2024 serileri çok daha başarılı.

75 kg 1,74 CM sahibim ayak uzatma eklemeyi düşünüyorum visco da eklemeli miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı