E emorato Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 EXVEGA Star Pegasus Edition Hoparlörlü Animasyonlu RGB Masajlı Profesyonel Visco Kumaş Oyuncu Koltuğu Bu koltuğu alma amacım rahat olsun, belimi ağrıtmasın, terletmesin ve boyuma göre olması. 7000 TL civarında uzun süre bilgisayar oynadığım, zamanımı PC'de geçirdiğim için ondan böyle bir koltuk düşündüm, sizce alınır mı veya önerileriniz var mı?
EXVEGA Star Pegasus Edition Hoparlörlü Animasyonlu RGB Masajlı Profesyonel Visco Kumaş Oyuncu Koltuğu Bu koltuğu alma amacım rahat olsun, belimi ağrıtmasın, terletmesin ve boyuma göre olması. 7000 TL civarında uzun süre bilgisayar oynadığım, zamanımı PC'de geçirdiğim için ondan böyle bir koltuk düşündüm, sizce alınır mı veya önerileriniz var mı?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 5 Aralık 2022 #2 Aşağıdaki konuda yaşanan olay ve sikayetvar.com'daki yorumlar üzerine bu markanın ürünlerini almanızı pek tavsiye etmiyorum. Exvega isimli inanılmaz sorunlu firma Exvega - Şikayetvar
Aşağıdaki konuda yaşanan olay ve sikayetvar.com'daki yorumlar üzerine bu markanın ürünlerini almanızı pek tavsiye etmiyorum. Exvega isimli inanılmaz sorunlu firma Exvega - Şikayetvar
E emorato Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #3 zValiant dedi: Aşağıdaki konuda yaşanan olay ve sikayetvar.com'daki yorumlar üzerine bu markanın ürünlerini almanızı pek tavsiye etmiyorum. Exvega isimli inanılmaz sorunlu firma Exvega - Şikayetvar Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin koltuk var mı veya hangi koltuk markası daha iyi?
zValiant dedi: Aşağıdaki konuda yaşanan olay ve sikayetvar.com'daki yorumlar üzerine bu markanın ürünlerini almanızı pek tavsiye etmiyorum. Exvega isimli inanılmaz sorunlu firma Exvega - Şikayetvar Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin koltuk var mı veya hangi koltuk markası daha iyi?