Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 3 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba EXVEGA Vesta Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz Duman 2024 Serisi modeli sizce alınır mı? Ekstra olarak sepette 1000TL indirim uygulanıyor? Bu fiyat bandında öneriniz varsa duymak isterim.
Arkadaşlar merhaba EXVEGA Vesta Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz Duman 2024 Serisi modeli sizce alınır mı? Ekstra olarak sepette 1000TL indirim uygulanıyor? Bu fiyat bandında öneriniz varsa duymak isterim.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Elweald dedi: Arkadaşlar merhaba EXVEGA Vesta Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz Duman 2024 Serisi modeli sizce alınır mı? Ekstra olarak sepette 1000TL indirim uygulanıyor? Bu fiyat bandında öneriniz varsa duymak isterim. Genişletmek için tıkla... Aynı markanın andromeda modelını kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam 1 sene olmaya yakın cok rahat cok memnunum bel sırt agrısı gıbı seyler hiç yasamadım ama bu fıyat bandında baska arkadaslarında onerılerı olabılır.
Elweald dedi: Arkadaşlar merhaba EXVEGA Vesta Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Beyaz Duman 2024 Serisi modeli sizce alınır mı? Ekstra olarak sepette 1000TL indirim uygulanıyor? Bu fiyat bandında öneriniz varsa duymak isterim. Genişletmek için tıkla... Aynı markanın andromeda modelını kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam 1 sene olmaya yakın cok rahat cok memnunum bel sırt agrısı gıbı seyler hiç yasamadım ama bu fıyat bandında baska arkadaslarında onerılerı olabılır.