atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu?
Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.158 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Göreceli. Hak etmiyor bence, beğenmedim.
Dom Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 387 Çözümler 2 9 Mart 2024 #3 Böyle dev markaların çantaları,ayakkabıları,montları bunlara belki yapılabilir harcama ama bir tshirte bu para verilmez.
Böyle dev markaların çantaları,ayakkabıları,montları bunlara belki yapılabilir harcama ama bir tshirte bu para verilmez.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.158 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Dom dedi: Böyle dev markaların çantaları,ayakkabıları,montları bunlara belki yapılabilir harcama ama bir tshirte bu para verilmez. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı, mont kısmı için katılıyorum. Bir tişörte bu kadar para vermezdim açıkçası. Ayrıca hoş da gözükmedi gözüme.
Dom dedi: Böyle dev markaların çantaları,ayakkabıları,montları bunlara belki yapılabilir harcama ama bir tshirte bu para verilmez. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı, mont kısmı için katılıyorum. Bir tişörte bu kadar para vermezdim açıkçası. Ayrıca hoş da gözükmedi gözüme.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 atogrimers dedi: Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Beğendiysen ve zenginsen al. Şahsen ben beğenmedim, fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Bir kısa kol t-shirt'e o kadar para vermem, gider hisse alırım.
atogrimers dedi: Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Beğendiysen ve zenginsen al. Şahsen ben beğenmedim, fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Bir kısa kol t-shirt'e o kadar para vermem, gider hisse alırım.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Mart 2024 #6 atogrimers dedi: Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Bana göre etmiyor.
atogrimers dedi: Versace Jeans Couture Pamuklu Regular Fit Erkek T Shirt 75GAH6S0 JS218 899 SİYAH | Exxeselection Arkadaşlar böyle bir tişört buldum ve beğendim, sizce almaya değer mi fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Bana göre etmiyor.