nasıl yani? arayıp mı yoksa whatsapptan destek hattı var mıMüşteri hizmetleri ile yap.
aynı hatayı veriyor denedimKartınızı silin. Bir sonraki ödeme döneminde ödemeyi alamayacaktır. Otomatik olarak üyelik düşer.
Nasıl yani? Arayıp mı yoksa WhatsApp'tan destek hattı var mı?
teşekkür ederim peki birkaç gün boyunca parayı çekemezse otomatik iptal oluyor mu?Arayarak olması lazım.
Rica ederim. O kadar bilgim yok ancak riske atmaya gerek yok bence.teşekkür ederim peki birkaç gün boyunca parayı çekemezse otomatik iptal oluyor mu?
Merhaba, 1 hafta önce 1 TL'lik üyelik aldım. İptal etmek istiyorum ama iptal edilmiyor, aşağıdaki hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 2561513
kartta para yok zaten yedek hesaptan almıştım çekemez yani ama belli bir süreden sonra çekemezse düşüyor mu otomatik?Hocam aman dikkat edin eğer üyelik biterse direkt parayı çekiyor bir defa başıma geldi 1 haftalık deneme 1 TL'lik üyelik almıştım bir türlü iade edemedim tak diye çekti parayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.