Exxen abonelik iptaline rağmen kullanılabiliyor

Altairr

Hectopat
Exxen'in 7 günlük 1 TL olan deneme sürümünü kullandım. 7 günüm doldu ve iptal aboneliğimi iptal ettim. Aboneliğim iptal olmuş olmasına rağmen kullanabiliyorum. Bu tarz soru yaşayan var mı? Sonradan bana bir hesap çıkarabilirler mi?
Not: Ödemeyi sanal karttan yaptım, otomatik olarak çekmediğine eminim.

Dosya Ekleri

• IMG-20220720-WA0012.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20220720-WA0017.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ilginç, belki kodlama dışında bir sorun göremedim. Gören var mı?

Hocam o iptal aboneliği başlattığınızdada yapabilirsiniz o iptal değil fatura gününde para çekmeyip iptal edeceği anlamına geliyor.

Hocam o iptal aboneliği başlattığınızdada yapabilirsiniz o iptal değil fatura gününde para çekmeyip iptal edeceği anlamına geliyor.
Acaba Exxen aboneliğini iptal edip, çıkış/log out yapmazsa, kodun ona tanımladığı bilet/ticket bir sonraki döngüde yenilenene kadar çalışabilir mi? Bak bu süper bir fikir olur.

Acaba exxen aboneliğini iptal edip, çıkış/log out yapmazsa, kodun ona tanımladığı bilet/ticket bir sonraki döngüde yenilenene kadar çalışabilir mi? Bak bu süper bir fikir olur.

Hocam iptal ettiği an döngüsü bittiğinde iptal olur.

Hocam iptal ettiği an döngüsü bittiğinde iptal olur.

7 Günüm doldu iptal ettim ancak iptal olmamış görünüyor dedi ya, 23:23'te kaydolmuşsa 23:23'e kadar hakkı olabilir normal mantıkta. Ancak 23:23'te de çıkış yapmamış ve kullanıyorsa, Exxen bilgi bankası kodlaması patates! Ve bu harika!

İşte o saatte iptal olur.

Tam olarak 12 temmuz 14.19da 1 tl verip aboneliği başlattım. 19 temmuz 14.19da da, 23.59da da abonelik sonlanmadı. 20 temmuz 21.05 itibariyle denedim hala çalışıyor Gibi bitti acaba neye başlasam şimdi

Tam olarak 12 temmuz 14.19da 1 tl verip aboneliği başlattım. 19 temmuz 14.19da da, 23.59da da abonelik sonlanmadı. 20 temmuz 21.05 itibariyle denedim hala çalışıyor Gibi bitti acaba neye başlasam şimdi
Bekleme yapma devam et sen, kodlamayı yazan ekibe kurban ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…