B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 1 Ocak 2021 #131 350070 dedi: Ne alaka? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim .
350070 dedi: Ne alaka? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim .
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 1 Ocak 2021 #132 Şükrü Ali Ögel dedi: Nice greek platform greeks are making good Enes batur videos(!) Eğer exxen başarısız olursa suçu yunanlılara yıkarız. . Genişletmek için tıkla... Caziki'de olduğu gibi(!)
Şükrü Ali Ögel dedi: Nice greek platform greeks are making good Enes batur videos(!) Eğer exxen başarısız olursa suçu yunanlılara yıkarız. . Genişletmek için tıkla... Caziki'de olduğu gibi(!)
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 1 Ocak 2021 #133 Nice Ermenia platform soo good respect from Khergits.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Ocak 2021 #134 Şükrü Ali Ögel dedi: Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim . Genişletmek için tıkla... Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence?
Şükrü Ali Ögel dedi: Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim . Genişletmek için tıkla... Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence?
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #135 @BERWAR @Mithat Berhan @Emir M. @Berrkay @UBerk @56153 @SideWinder @enes.wtp @Lintos Rica ediyorum bi moderatör şu arkadaşla ilgilenebilir mi ?
@BERWAR @Mithat Berhan @Emir M. @Berrkay @UBerk @56153 @SideWinder @enes.wtp @Lintos Rica ediyorum bi moderatör şu arkadaşla ilgilenebilir mi ?
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #136 Hükümsüz, Tolgshow, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak, Konuşanlar izlenebilir.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #137 350070 dedi: Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Ben böyle mesaj yazmadım. Laf çarpıtmayalım.
350070 dedi: Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Ben böyle mesaj yazmadım. Laf çarpıtmayalım.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 1 Ocak 2021 #138 OSAYİSAMUEL dedi: @BERWAR @Mithat Berhan @Emir M. rica ediyorum bir moderatör şu arkadaşla ilgilenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka kötü laf etmedik. Düzgünce tartışıyoruz hemen pes etmek sana yakışıyor mu? Eğer bu kadar hızlı pes edeceğini bilseydim 1 harf bile yazmazdım sana.
OSAYİSAMUEL dedi: @BERWAR @Mithat Berhan @Emir M. rica ediyorum bir moderatör şu arkadaşla ilgilenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka kötü laf etmedik. Düzgünce tartışıyoruz hemen pes etmek sana yakışıyor mu? Eğer bu kadar hızlı pes edeceğini bilseydim 1 harf bile yazmazdım sana.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Ocak 2021 #139 Şükrü Ali Ögel dedi: Ben böyle mesaj yazmadım. Laf çarpıtmayalım. Genişletmek için tıkla... Sana yazmışım. Pardon XD. BalikŞuşişi dedi: Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim . Genişletmek için tıkla... Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence?
Şükrü Ali Ögel dedi: Ben böyle mesaj yazmadım. Laf çarpıtmayalım. Genişletmek için tıkla... Sana yazmışım. Pardon XD. BalikŞuşişi dedi: Acun abi bunları okuyorsa diye belirtmek istedim . Genişletmek için tıkla... Kanka, o zaman senide Netflixçiler, Amozoncular (kısaca sahipleri) okuyor. Böyle gereksiz ve boş bir kafa yapısı olabilir mi sence?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #140 350070 dedi: Sana mı yazmışım. Pardon XD. Genişletmek için tıkla... Neyse, halının altına at.