Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 25 Şubat 2022 #1 Üye olurken e-posta ve şifre yazıyorum altta "hatalı e-posta formatı" yazıyor. Sorun bende mi?
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2022 #2 @xxxx.xxx kısmını yanlış yazmışsınız gibi duıruyor.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 25 Şubat 2022 #3 Master.sh dedi: @xxxx.xxx kısmını yanlış yazmışsınız gibi duıruyor. Genişletmek için tıkla... Gmail'imizi yazmayacak mıyız? Yazdım gene olmuyor.
Master.sh dedi: @xxxx.xxx kısmını yanlış yazmışsınız gibi duıruyor. Genişletmek için tıkla... Gmail'imizi yazmayacak mıyız? Yazdım gene olmuyor.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2022 #4 Hangi mail servisini kullanıyorsunuz? Uzantısını ben yazayım kopyala yapıştır yapın. Gmail mi kullanıyorsunuz yoksa yandex mail falan mı?
Hangi mail servisini kullanıyorsunuz? Uzantısını ben yazayım kopyala yapıştır yapın. Gmail mi kullanıyorsunuz yoksa yandex mail falan mı?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 25 Şubat 2022 #5 Master.sh dedi: Hangi mail servisini kullanıyorsunuz? Uzantısını ben yazayım kopyala yapıştır yapın. Gmail mi kullanıyorsunuz yoksa Yandex mail falan mı? Genişletmek için tıkla... @gmail.com zaten.
Master.sh dedi: Hangi mail servisini kullanıyorsunuz? Uzantısını ben yazayım kopyala yapıştır yapın. Gmail mi kullanıyorsunuz yoksa Yandex mail falan mı? Genişletmek için tıkla... @gmail.com zaten.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Şubat 2022 #6 O zaman fikrim yok hocam. Web sayfasının çerezlerini sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 25 Şubat 2022 #7 Master.sh dedi: O zaman fikrim yok hocam. Web sayfasının çerezlerini sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. İlerde tekrar denerim.
Master.sh dedi: O zaman fikrim yok hocam. Web sayfasının çerezlerini sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. İlerde tekrar denerim.