Sparkzz011 Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Exxen bana, Fenerbahçe - Sevilla maçını izlemek için 1 TL bedava üyelik vereceğini söylüyor. Üyelik almak için adımları söyleyen bir linkte atmış hatta. Tüm adımları yapmama rağmen benden 120TL çekmeye çalışıyor. Anlamadım adam mı kandırıyorlar?
Exxen bana, Fenerbahçe - Sevilla maçını izlemek için 1 TL bedava üyelik vereceğini söylüyor. Üyelik almak için adımları söyleyen bir linkte atmış hatta. Tüm adımları yapmama rağmen benden 120TL çekmeye çalışıyor. Anlamadım adam mı kandırıyorlar?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.393 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 16 Mart 2023 #2 Ben de denedim onu, ilk ay ücretsiz kampanyasının olduğu dönemde almaya çalıştığımda 74 lira çekmeye çalışıyordu o dönem, ben de saldım.
Ben de denedim onu, ilk ay ücretsiz kampanyasının olduğu dönemde almaya çalıştığımda 74 lira çekmeye çalışıyordu o dönem, ben de saldım.