Exxen sports üyeliği almak mantıklı mı?

opakss

Hectopat
Alan var mı? Nasıl dedikleri gibi açmama durumu var mı para verip paramızla rezil olmayalım. Normalde almazdım ama adam gibi grubun son maçını izlemek istiyorum fiyatlarda pahalı sizce almak mantıklı mı ve hangi paket doğru seçim?

Dosya Ekleri

• exeeex.png
    exeeex.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Alan var mı? Nasıl dedikleri gibi açmama durumu var mı para verip paramızla rezil olmayalım. Normalde almazdım ama adam gibi grubun son maçını izlemek istiyorum fiyatlarda pahalı sizce almak mantıklı mı ve hangi paket doğru seçim?
Benim aboneliğim vardı. Galiba GS - Manu maçıydı. Kalite aşırı kötüydü. Bende meraktan kaçak yayındaki kaliteye baktım. Cidden daha kaliteliydi. Ve bu sorunların yanında en büyük sorunlardan biri de çökme sorunu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Galatasaray'ın UCL grup maçlarının ilk 3'ünü izlemek istedim ve hepsinde patladı Exxen. Ben de sonraki maçtan itibaren kaçaktan izlemeye başladım ve yayınlar on numara. Çok ufak takılmalar oluyor ama o kadarı da olabilir, kesinti falan da olmuyor, kalite de gayet iyi. Yani Exxen'e para vermek çok saçma. Normalde kaçak kullanımı savunmam ama Exxen kullanacağınıza kaçak kullanın.

Galatasaray'ın UCL grup maçlarının ilk 3'ünü izlemek istedim ve hepsinde patladı Exxen. Ben de sonraki maçtan itibaren kaçaktan izlemeye başladım ve yayınlar on numara. Çok ufak takılmalar oluyor ama o kadarı da olabilir, kesinti falan da olmuyor, kalite de gayet iyi. Yani Exxen'e para vermek çok saçma. Normalde kaçak kullanımı savunmam ama Exxen kullanacağınıza kaçak kullanın.
Hocam kaçak izliyorum arada ancak bazen kalite çok düşüyor veya maç gidiyor özellikle selçuk felan siz nerden izliyosunuz acaba paylaşma şansınız var mı yoksa yasak mı ?

Hocam kaçak izliyorum arada ancak bazen kalite çok düşüyor veya maç gidiyor özellikle Selçuk falan siz nereden izliyosunuz acaba paylaşma şansınız var mı yoksa yasak mı?

Ben Inattv'den izliyorum sıkıntı olmuyor. Twitter hesaplarında canlı yayın olarak da açıyorlar kendi siteleri üzerinden de yayın açıyorlar. Ben internet siteleri üzerinden izliyorum ve kalite düşüşü yaşamadım şimdiye kadar, ama dediğiniz gibi çok olmasa da arada nadiren kesintiler oluyor. Yine de para verip rezillik çekmekten iyidir.

Tam olarak link paylaşmam yasaktır muhtemelen diye sadece ismini yazdım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı