O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Şu anda girebilmek için kart girmek zorunlu mu acaba? Kartım yok ve girmek istiyorum. Bilenler yazabilirse iyi olur. Kayıt olmaya çalıştığımda kart istiyor.
Şu anda girebilmek için kart girmek zorunlu mu acaba? Kartım yok ve girmek istiyorum. Bilenler yazabilirse iyi olur. Kayıt olmaya çalıştığımda kart istiyor.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #2 Her site de olduğu gibi burada da kart ister büyük ihtimal. Eğer kart almak istemiyorsan Ininal'e girip sanal kart oluşturup onla kayıt olabilirsin.
Her site de olduğu gibi burada da kart ister büyük ihtimal. Eğer kart almak istemiyorsan Ininal'e girip sanal kart oluşturup onla kayıt olabilirsin.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 31 Aralık 2020 #3 Evet ve içinde bakiye olması isteniyor kartın gerçek olduğunu doğrulamak için sanırsam.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 31 Aralık 2020 #4 Evet, kart gerekli. Eğer kuşkunuz varsa sanal kart kullanabilir, sonra da o sanal kartı iptal edebilirsiniz.
Evet, kart gerekli. Eğer kuşkunuz varsa sanal kart kullanabilir, sonra da o sanal kartı iptal edebilirsiniz.
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #5 Artık izleyemeyeceğiz heralde 15 yaşındayım ve kartım yok. Abim alırsa belki... :/(
G Golgen Picopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #6 Kart bilgileri istiyor. Deneme süresi bitince parayı çeker. Ayrıca biri deneme süresinde parayı çekti demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Kart bilgileri istiyor. Deneme süresi bitince parayı çeker. Ayrıca biri deneme süresinde parayı çekti demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.621 Makaleler 6 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #7 Golgen dedi: Kart bilgileri istiyor. Deneme süresi bitince parayı çeker. Ayrıca biri deneme süresinde parayı çekti demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım kartı kontrol etmek amaçlı 1 lira civarı çekiyordur ama geri iade ediliyor olması lazım. Bir çok ücretsiz deneme sürümünde böyle oluyor.
Golgen dedi: Kart bilgileri istiyor. Deneme süresi bitince parayı çeker. Ayrıca biri deneme süresinde parayı çekti demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım kartı kontrol etmek amaçlı 1 lira civarı çekiyordur ama geri iade ediliyor olması lazım. Bir çok ücretsiz deneme sürümünde böyle oluyor.
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #8 160634 dedi: Sanırım kartı kontrol etmek amaçlı 1 lira civarı çekiyordur ama geri iade ediliyor olması lazım. Bir çok ücretsiz deneme sürümünde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen zaten öyle yazıyor sitedede 1 lira çekiyor sonra geri veriyor diye.
160634 dedi: Sanırım kartı kontrol etmek amaçlı 1 lira civarı çekiyordur ama geri iade ediliyor olması lazım. Bir çok ücretsiz deneme sürümünde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynen zaten öyle yazıyor sitedede 1 lira çekiyor sonra geri veriyor diye.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #9 omerfarukkguler dedi: Artık izleyemeyeceğiz heralde 15 yaşındayım ve kartım yok. Abim alırsa belki... :/( Genişletmek için tıkla... İninal kartlar ŞOK, Migros vb. yerlerde 5TL'ye satılıyor. Kullanımı da rahat. Tam liste için buyurun.
omerfarukkguler dedi: Artık izleyemeyeceğiz heralde 15 yaşındayım ve kartım yok. Abim alırsa belki... :/( Genişletmek için tıkla... İninal kartlar ŞOK, Migros vb. yerlerde 5TL'ye satılıyor. Kullanımı da rahat. Tam liste için buyurun.
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #10 DocPill dedi: İninal kartlar ŞOK, Migros vb. yerlerde 5TL'ye satılıyor. Kullanımı da rahat. Tam liste için buyurun. Genişletmek için tıkla... Bir kere alırsak her ay 5TL yükleme zorunluluğu var mı?
DocPill dedi: İninal kartlar ŞOK, Migros vb. yerlerde 5TL'ye satılıyor. Kullanımı da rahat. Tam liste için buyurun. Genişletmek için tıkla... Bir kere alırsak her ay 5TL yükleme zorunluluğu var mı?