DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #11 omerfarukkguler dedi: Bir kere alırsak her ay 5TL yükleme zorunluluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece aylık 2TL kullanım ücreti gibi bir şey çekiyor. Eğer kartta para yoksa, karta para yatırdığınız zaman çekiyor.
omerfarukkguler dedi: Bir kere alırsak her ay 5TL yükleme zorunluluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece aylık 2TL kullanım ücreti gibi bir şey çekiyor. Eğer kartta para yoksa, karta para yatırdığınız zaman çekiyor.
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 DocPill dedi: Hayır, sadece aylık 2TL kullanım ücreti gibi bir şey çekiyor. Eğer kartta para yoksa, karta para yatırdığınız zaman çekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela 2 ay yatırmadım ve sonra gidip 10TL yatırdım, 2TL'mi çekiyor, 4TL'mi?
DocPill dedi: Hayır, sadece aylık 2TL kullanım ücreti gibi bir şey çekiyor. Eğer kartta para yoksa, karta para yatırdığınız zaman çekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela 2 ay yatırmadım ve sonra gidip 10TL yatırdım, 2TL'mi çekiyor, 4TL'mi?
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #13 omerfarukkguler dedi: Mesela 2 ay yatırmadım ve sonra gidip 10TL yatırdım, 2TL'mi çekiyor, 4TL'mi? Genişletmek için tıkla... 4TL çekiyor.
omerfarukkguler dedi: Mesela 2 ay yatırmadım ve sonra gidip 10TL yatırdım, 2TL'mi çekiyor, 4TL'mi? Genişletmek için tıkla... 4TL çekiyor.