Exynox'lu Samsung S24'ü almamak kulaktan duyma bir çekimserlik mi?

gojira62

Megapat
Daha fazla  
Pek teknik detaylardan anlamıyorum.
Nerede görsem bu işlemciyi gömüyorlar.
Şimdi baktım, satıcı Exynos işlemci yazmış,
Bir de buraya sorayım dedim.
Alınır mı?
Oyun oynamasam da elimde kavrulan bir telefon da istemiyorum.

YD için bütçe: 17000 (şarj aleti dahil).

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani elbette abartılan kadar kötü değil ama snapdragon olması her zaman daha iyidir.
Genelde exynosun eksisi güç tüketimi oluyor, onun dışında günlük kullanımda çok farkını hissetmezsiniz.

Exynos'lu A35 var. Anlattıkları kadar kötü değil. S serisindeki Exynos daha iyidir ancak bütçe çıkıyorsa düz S25 almaya çalış. S25 serisi komple Snapdragon geliyor.

Telefonlarımdan biri s24+ ne oyun performası kötü nede kavruluyor.

Belirli bir dönem Exynos cidden çöp sayılırdı ancak şimdi durumları daha iyi sayılır tabii biraz ısınır ama Snapdragon tarafında da böyle dönemler oldu SD 888 alev alev bir işlemciydi. 8 gen 1 de öyleydi. Endişe edilecek bir durum yok.

Çünkü hem SD888 hem de 8 Gen 1 Samsung dökümü işlemcilerdi.

TSMC üretimli Snapdragon işlemciye sahip bir telefon alıp keyfinize bakın.

Exynos 2400 çok sağlam bir işlemci. 8s Gen 4 ayarında. Eski Exynos'lar berbattı bu da Exynos adını mahvetmiş oldu. Son çıkan Exynos'lar gayet iyiler.

Selam S24+ da kumlanma sorunu var diyorlar ekranda sizde mevcut mu?
Böyle bir kroniği olduğundan bile haberim yoktu. İnternette aratınca ultra modelinde yaşandığını görüyorum daha çok. Bende böyle bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…