Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bu sistemi Eylül'e gibi aldım çok olmadı. Bazı özelleştirmeler yaptım anakart sıvı soğutucu ama ekran kartını Palit tercih ettim. Sorun o değil, sorun OC olmaması. Çok küçük bir farkla 2 fanlı OC INNO3D yapabiliyordum fakat yapmadım. 600 TL gibi fark vardı ama gerek yok diye düşündüm. Sizce gitsem böyle bir değişiklik yapilebilir mi imkan varsa yapmalı mıyım?
Hayır yapmanıza gerek yok, overclock işlemini el ile yapabilirsiniz, ayrıyeten halihazırda grafik kartının çok ısındığını düşünmüyorum.
Tüm bunların dışında değişim mevzusunu firma ile görüşün muhtemlen yapamayacaksınız gibi geliyor.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bu sistemi Eylül'e gibi aldım çok olmadı. Bazı özelleştirmeler yaptım anakart sıvı soğutucu ama ekran kartını Palit tercih ettim. Sorun o değil, sorun OC olmaması. Çok küçük bir farkla 3 fanlı OC INNO3D yapabiliyordum fakat yapmadım. 600 TL gibi fark vardı ama gerek yok diye düşündüm. Sizce gitsem böyle bir değişiklik yapilebilir mi imkan varsa yapmalı mıyım?
3 fanlısıda oluyor fakat kasayı değiştirmem gerekir akvaryum kasa fanlar yanda olduğu için sığmaz aynı boyutta normal bir kasa alırım ama uğraşmam 2X OC alırım gibi
Değil dostum ekran kartı uugulamasi üzerinden bir değeri arttırırsan OC kartla aynı olur. Fakat arttırmaya gerek yok çünkü neredeyse hiç bir şey farketmeyecektir.