Eylül'de alınan sistemin parçası değiştirilebilir mi?

keroshadoW

Centipat
Daha fazla  
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bu sistemi Eylül'e gibi aldım çok olmadı. Bazı özelleştirmeler yaptım anakart sıvı soğutucu ama ekran kartını Palit tercih ettim. Sorun o değil, sorun OC olmaması. Çok küçük bir farkla 2 fanlı OC INNO3D yapabiliyordum fakat yapmadım. 600 TL gibi fark vardı ama gerek yok diye düşündüm. Sizce gitsem böyle bir değişiklik yapilebilir mi imkan varsa yapmalı mıyım?

Sence sorduğun soru mantıklı mı? Tabii ki yapmazlar. OC versiyonu fabrikadan OverClocklu olduğunu belirtiyor kendin de OverClock yapabilirsin

Yapmazlar elbette. Ayrıca afterburnerdan 30 40 mhz artırıp aynı sonucu alabilirsin.

3 fanlısıda oluyor fakat kasayı değiştirmem gerekir akvaryum kasa fanlar yanda olduğu için sığmaz aynı boyutta normal bir kasa alırım ama uğraşmam 2X OC alırım gibi

Aradan tabir yerindeyse yıllar geçmiş hocam, hatta 1 gün sonra geçen yıl aldığın sistem olacak. Bu kadar zaman sonra imkanı yok yapmazlar.

peki çok bi fark varmıdır oc olmamasının yani büyük etkiliyecek bir problem midir yoksa değil mi

peki çok bi fark varmıdır oc olmamasının yani büyük etkiliyecek bir problem midir yoksa değil mi
Değil dostum ekran kartı uugulamasi üzerinden bir değeri arttırırsan OC kartla aynı olur. Fakat arttırmaya gerek yok çünkü neredeyse hiç bir şey farketmeyecektir.

Peki çok bir fark var mıdır OC olmamasının yani büyük etkiliyecek bir problem midir yoksa değil mi?

Gerek yok. Eğer çok gerek olduğunu düşunüyorsan internetten azıcık arastırarak kendin OC yapma yöntemini bulabilirsin.

tamamdır hocam sağolun aldığım sistem nasıl peki bu fiyatlara baktığımda en f/p buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…