mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2021 #2 mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Aman, aman, aman. Normal t-shirt giyilir bence.
mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Aman, aman, aman. Normal t-shirt giyilir bence.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 10 Ağustos 2021 #3 Bölgeden bölgeye değişir. İzmir bunun için uygun değil mesela.
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 660 Çözümler 4 10 Ağustos 2021 #4 Yani yaşadığın şehirdeki havaya bağlı ama sweatshirt yakar bence eylülde.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 10 Ağustos 2021 #5 mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Bak en kesin çözüm kısa kollu + hırka. Üşürsen önünü kapatır giyersin, ılıksa önünü açarsın, sıcaksa çıkartırsın. En iyi cevap seçersen sevinirim (!)
mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylülde uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Bak en kesin çözüm kısa kollu + hırka. Üşürsen önünü kapatır giyersin, ılıksa önünü açarsın, sıcaksa çıkartırsın. En iyi cevap seçersen sevinirim (!)
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 10 Ağustos 2021 #6 Giyilmez. Ben giymem yani.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #7 Sabah kalkınca camdan dışarıya bakıyorsunuz, hava eğer güneşli ise kısa kollu eğer yağmurlu ve hafif soğuk ise uzun kollu giyiyorsunuz. En mantıklısı bu.
Sabah kalkınca camdan dışarıya bakıyorsunuz, hava eğer güneşli ise kısa kollu eğer yağmurlu ve hafif soğuk ise uzun kollu giyiyorsunuz. En mantıklısı bu.
mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #8 21584 dedi: Bölgeden bölgeye değişir. İzmir bunun için uygun değil mesela. Genişletmek için tıkla... Denizli.
21584 dedi: Bölgeden bölgeye değişir. İzmir bunun için uygun değil mesela. Genişletmek için tıkla... Denizli.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 10 Ağustos 2021 #9 mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylül'de uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Bro en basta neden boyle bir konu actigini anlamaya calisiyorum. Sadece balkona cik ve hava durumuna gore kiyafetini sec.
mertrocky dedi: Konu çok saçma biliyorum ama merak ettim. Okullar açılırsa sweatshirt giymeyi düşünüyorum da. Sizce eylül'de uzun kollu giyilir mi? Genişletmek için tıkla... Bro en basta neden boyle bir konu actigini anlamaya calisiyorum. Sadece balkona cik ve hava durumuna gore kiyafetini sec.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #10 Haziran'da mont ile geziyordum, şimdi ince bir hırka ile geziyorum.