Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 20 Şubat 2023 #1 Merhaba, sizce EYT nisana kadar kesin çıkar mı? Fikir almak istiyorum hep erteliyorlar ama.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Çıkar. Çıkmazsa iktidarın itibarı düşer. Seçim bu kadar gündemdeyken iptal etmezler.
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Çıkması lazım yasa meclise geldi. Genel kurulda zaten bildiğim kadarıyla meclis tarihinde bu aşamaya gelip de çıkmayan bir yasa bulunmuyor diye biliyorum.
Çıkması lazım yasa meclise geldi. Genel kurulda zaten bildiğim kadarıyla meclis tarihinde bu aşamaya gelip de çıkmayan bir yasa bulunmuyor diye biliyorum.
Skyress Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 930 Çözümler 6 Yer Duchy of Toussaint Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #4 Mecbur çıkması gerekiyor. İktidarın yeri bu kadar sallantıdayken ve çıkacak diye söylemişken, çıkartmaması büyük bir oy kaybı demektir.
Mecbur çıkması gerekiyor. İktidarın yeri bu kadar sallantıdayken ve çıkacak diye söylemişken, çıkartmaması büyük bir oy kaybı demektir.