Eyüp B eski AYT videoları izlenir mi?

Harvey Specter

Hectopat
Eski videolar-AYT

Bu oynatma listesinden ilerlemeyi düşünüyorum. Videolar 6 yıl önce falan çekilmiş. Hâlâ izlenir mi?

AYT vdd izlemek istemiyorum çünkü çok uzun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav tarzı o zamandan sonra çok değişti. LYS'den YKS'ye geçişin yeni yapıldığı yıla ait dersler artık yeni nesile çok uygun olmayabilir.

Sınav tarzı o zamandan sonra çok değişti. LYS'den YKS'ye geçişin yeni yapıldığı yıla ait dersler artık yeni nesile çok uygun olmayabilir.

Yani bazı videolar 2019 YKS için bazıları 2022 YKS için. O zamandan bu yana müfredat değişmedi herhalde

Hem yorumların tarihlerine bakarsak hâlâ bayağı kişi izliyor

Yani bazı videolar 2019 YKS için bazıları 2022 YKS için. O zamandan bu yana müfredat değişmedi herhalde

Hem yorumların tarihlerine bakarsak hâlâ bayağı kişi izliyor
2019 ile arada 5 yıl, 2022 ile 3 yıl var. ÖSYM artık sadece MEB kitaplarına göre sınavlar yapmaya başladı ve bunu sürdürecek gibi duruyor. Aradaki zaman farkı az değil. Müfredat değiştiğinden değil fakat sınav her sene değişiyor. Mesela bazı senelerde ilk kez öğrencilerin karşısına çıkan ve sonrasında klasikleşen sorular var. Bu soruları görememe ihtimaliniz çok yüksek. Ben her zaman güncel olanı öneririm.

Eyüp hocanın soru bankasını zaten çözüyorum. Bunu sadece konu anlatımı için izleyeceğim.
2X hızda izlemeye alışmalısın. Emin ol çabuk bitiyor.
öyle izliyorum zaten. VDD toplam 75 saat sürüyor. Bu kamp 40 saat civarı

Eyüp hocanın soru bankasını zaten çözüyorum. Bunu sadece konu anlatımı için izleyeceğim.

öyle izliyorum zaten. VDD toplam 75 saat sürüyor. Bu kamp 40 saat civarı
Soru bankası çözecek kadar konuları biliyorsanız neden tekrardan en baştan konu izleme ihtiyacı duyuyorsunuz tam anlayamadım.

Soru bankası çözecek kadar konuları biliyorsanız neden tekrardan en baştan konu izleme ihtiyacı duyuyorsunuz tam anlayamadım.
Konuların zaten yüzde 70 ine hakimim hem tekrar hem de ekstra yorum kazanmak için. Buradan konu anlatımını izledikten sonra soru bankasından çözerim.

Konuların zaten yüzde 70 ine hakimim hem tekrar hem de ekstra yorum kazanmak için. Buradan konu anlatımını izledikten sonra soru bankasından çözerim.
Tekrarları soru bankası üzerinden yapmanızı, eksik olduğunuz konularıda güncel videolardan takip etmenizi öneririm. Konu tekrarı için sürekli baştan kamp izlemek biraz gereksiz kaçabilir.
Yorum katmak için izlemek istersenizde yukarıda dediğim gibi soru tipleri sürekli değişiyor ve güncelleniyor. Güncel olan her zaman daha iyidir.

Yani tabii güncel olan daha iyidir ama işte çok uzun sürüyor. Ben konuları Eyüp hocadan baştan bir elden geçirmek istiyorum. Unuttuğum yerler var. Az önceki araştırmama göre müfredat hiç değişmemiş o zamandan bu zamana bence izlemekte sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…