Eyüp B sadece soru için dinlenir mi?

hero11cf

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba, TYT matematik çalışıyorum. İlk 12 konu bitti bitecek zaten biter bitmez de AYT matematiğe girerim. İlk 12 konuyu Rehber Matematik ile götürmüştüm, bana iyi geliyor yani cana yakın bir hoca gibi hissettiriyor hocamız. Ancak hocanın bazı soruları zayıf kalıyor. O yüzden daha gelişmiş sorular için arayışa çıkmıştım. Herkes genelde Eyüp b öneriyor. Eyüp B'nin oynatma listesine baktım. Konu anlatımı ÖSYM tarzında ve beceri temelli olmak üzere videoları üçe ayırmış. Ben TYT'de hatrı sayılır bir net istiyorsam ÖSYM tarzı mı çözmeliyim yoksa beceri temelli mi? Bir de Eyüp hoca ile bu tarz gitsem yararlı olur mu?

Eğer hedefiniz çok yüksek ise Eyüp hocayı izleyebilirsiniz. Onun dışında çok önermiyorum. İzleyecekseniz de ÖSYM tarzını tavsiye ederim. Başarılar.

Eğer hedefiniz çok yüksek ise Eyüp hocayı izleyebilirsiniz. Onun dışında çok önermiyorum. İzleyecekseniz de ÖSYM tarzını tavsiye ederim. Başarılar.

Ben mezun öğrencisiyim. Geçen sene mert hocadan gitmiştim ve 10-20 net arası yapıyordum. Şimdi tekrar kampına başladım ve 1 hafta falan oldu. Malum mezuna kaldığım için hedefim hayli yüksek. Eşit ağırlıkta ilk 1000'i falan denemek istiyorum. Çalışmaya başlayalı 2-3 hafta oluyor ve bıyıklı matematiğin 10 günde temel kampını bitirmiştim. Bir de Eyüp hocanın temel kavramlar ve tek ve çift sayılar konu anlatımlarını izledim. Kendisi bana göre normal anlatıyor ama bakış açısı biraz daha detaylı gibi geldi. Siz izlediyseniz önerir misiniz?

Hocam TYT de gelişmek istiyorsan bol bol deneme çözmen gerek ve farklı soru tarzları görmen gerek. YouTube'da Şükrü Akkoyun, Eyüp Boncuk, Matematiğin Fatih'i ve Aranıp Bulunamayan Matematik Soruları gibi kanallar var. Bu hocalar hem TYT hem de AYT için bir sürü kaynak ve binlerce soru tarayıp öğrencileri geliştirebilecek nitelikte olanları farklı çözüm yollarıyla paylaşıyorlar. Bunları takip etmenizi öneririrm.

Tabii önce konuları bitirin, ardında 1 tane de kaynak bitirin. Sonra deneme ve yukarıda bahsettiğim muhabbete başlayın.

Hocam TYT de gelişmek istiyorsan bol bol deneme çözmen gerek ve farklı soru tarzları görmen gerek. YouTube'da şükrü akkoyun, Eyüp boncuk, matematiğin Fatih'i ve aranıp bulunamayan matematik soruları gibi kanallar var. Bu hocalar hem TYT hem de AYT için bir sürü kaynak ve binlerce soru tarayıp öğrencileri geliştirebilecek nitelikte olanları farklı çözüm yollarıyla paylaşıyorlar. Bunları takip etmenizi öneririrm.

Tabii önce konuları bitirin, ardında 1 tane de kaynak bitirin. Sonra deneme ve yukarıda bahsettiğim muhabbete başlayın.

Önerilerin adına çok teşekkür ederim hocam. Kesinlikle uygulayacağım. Ama ben hoca konusunu sormuştum. Eğer Eyüp B'den ilerlediyseniz size katkıda bulundumu acaba? Ben 12 konu+ fonksiyonları mükemmelleştirmek istiyorum da.

Edit: Uygulamanın prensiplerini çok bilmiyorum. Bildirim kutuma düşünce bana cevap verdiniz zannettiğim için cevap verdim. Ama sorum hala geçerli :D

Önerilerin adına çok teşekkür ederim hocam. Kesinlikle uygulayacağım. Ama ben hoca konusunu sormuştum. Eğer Eyüp B'den ilerlediyseniz size katkıda bulundumu acaba? Ben 12 konu+ fonksiyonları mükemmelleştirmek istiyorum da.

Hocam şöyle söyleyeyim TYT'de hoca %10 öğrenci %90 öneme sahiptir, AYT'de ise bu oran yarı yarıya oluyor yani hocanın önemi çok oluyor. Eyüp B AYT anlamında çok iyi anlatıyor öğrencinin ufkunu genişletiyor. Bende oradan takip ediyordum bu sene de oradan takip edeceğim.

Özellikle fonksiyondan itibaren Eyüp B tercih edilmeli şahsi fikrim.

Hocam şöyle söyleyeyim TYT'de hoca %10 öğrenci %90 öneme sahiptir, AYT'de ise bu oran yarı yarıya oluyor yani hocanın önemi çok oluyor. Eyüp b AYT anlamında çok iyi anlatıyor öğrencinin ufkunu genişletiyor. Bende oradan takip ediyordum bu sene de oradan takip edeceğim.

Özellikle fonksiyondan itibaren Eyüp b tercih edilmeli şahsi fikrim.

Hedefiniz nedir? Umarım ulaşırsınız.

Sayısal 20-30k, Ankara-İzmir-Eskişehir bu şehirlerden birinde bilgisayar mühendisliği istiyorum. Çalışmaya başlasam ulaşırım da yapamıyoruz maalesef :D

Allah yardımcınız olsun hocam bu süreçte, umarım sizde başarılı olursunuz.

Çok teşekkür ediyorum süreklilik çok önemli bu süreçte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı