KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Herkese merhaba, çipli bir switch OLED alacağım. Şu anda en cazip gelen Eyüp Güçlüer oldu, daha önce oradan alışveriş yapan varsa deneyimlerini aktarırsa teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Herkese merhaba, çipli bir switch OLED alacağım. Şu anda en cazip gelen Eyüp Güçlüer oldu, daha önce oradan alışveriş yapan varsa deneyimlerini aktarırsa teşekkür ederim.
tympanista Kilopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 Merhabalar hocam. Konuyu hortlatıyorum ama ben de şu an aynı kişiden almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı kendisinden?
Merhabalar hocam. Konuyu hortlatıyorum ama ben de şu an aynı kişiden almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı kendisinden?
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 tympanista dedi: Merhabalar hocam. Konuyu hortlatıyorum ama ben de şu an aynı kişiden almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı kendisinden? Genişletmek için tıkla... Farklı bir satıcıdan aldım hocam.
tympanista dedi: Merhabalar hocam. Konuyu hortlatıyorum ama ben de şu an aynı kişiden almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı kendisinden? Genişletmek için tıkla... Farklı bir satıcıdan aldım hocam.