Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #1 Selamlar, Benim bilgisayarımın BIOS'u eski güncelleme bu zamana kadar yapılmadı. Tabi ki bilgisayarımda eski. Sanırsam Benim bilgisayarın BIOS'u EZ Flash 2 ben bunu EZ Flash 3 yapmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Selamlar, Benim bilgisayarımın BIOS'u eski güncelleme bu zamana kadar yapılmadı. Tabi ki bilgisayarımda eski. Sanırsam Benim bilgisayarın BIOS'u EZ Flash 2 ben bunu EZ Flash 3 yapmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm MayCrasH 7 Mart 2020 Sadece BIOS güncellemesi yapabilirsin, BIOS görünümünü beğenmiyorsan buna yapabilecek bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sadece BIOS güncellemesi yapabilirsin, BIOS görünümünü beğenmiyorsan buna yapabilecek bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #2 Sadece BIOS güncellemesi yapabilirsin, BIOS görünümünü beğenmiyorsan buna yapabilecek bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Sadece BIOS güncellemesi yapabilirsin, BIOS görünümünü beğenmiyorsan buna yapabilecek bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et