PhrysixHeat Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhaba. Bir gün Cyberpunk 2077'ye başlayacağım. Oyunun optimizasyonu çok kötü olduğu için 30 FPS alıyorum. Ez Optimizer adlı bir program çıktığını gördüm. Bayağı bir FPS arttırıyormuş. Bu program PC'yi zorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Öncelikle merhaba. Bir gün Cyberpunk 2077'ye başlayacağım. Oyunun optimizasyonu çok kötü olduğu için 30 FPS alıyorum. Ez Optimizer adlı bir program çıktığını gördüm. Bayağı bir FPS arttırıyormuş. Bu program PC'yi zorlar mı?
haktanugur3 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Böyle bir şey olacağını sanmam. Bu arada Technopat'ın böyle bir haberi var. Belki bu haberde bunun ile alakalı bir şey yazıyordur. EZ Optimizer, Cyberpunk 2077 için Tek Tıkla Ek 30 FPS Sunuyor EZ Optimizer for Cyberpunk 2077 ile kolayca 30 FPS’ye kadar kare hızları elde etmek mümkün. CodeZ1LLA tarafından yayınlanan EZ Optimizer for Cyberpunk www.technopat.net Artı 0 Eksi
Böyle bir şey olacağını sanmam. Bu arada Technopat'ın böyle bir haberi var. Belki bu haberde bunun ile alakalı bir şey yazıyordur. EZ Optimizer, Cyberpunk 2077 için Tek Tıkla Ek 30 FPS Sunuyor EZ Optimizer for Cyberpunk 2077 ile kolayca 30 FPS’ye kadar kare hızları elde etmek mümkün. CodeZ1LLA tarafından yayınlanan EZ Optimizer for Cyberpunk www.technopat.net
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2021 #3 Oyun ayarlarını değiştiriyor diye biliyorum, bilgisayarı zorlayacak bir şey değildir. Bende işe yaramamıştı, ama işine yarayan kişiler var. Artı -1 Eksi
Oyun ayarlarını değiştiriyor diye biliyorum, bilgisayarı zorlayacak bir şey değildir. Bende işe yaramamıştı, ama işine yarayan kişiler var.